Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lucian de la "Mireasă pentru fiul meu", în doliu: "Am avut un deces"

Publicat:

si Lucian, fostii concurenti de la "Mireasa pentru fiul meu", au trecut prin momente cumplite. Femeia a anuntat cu durere în suflet ca a avut un doliu în familie.

si Lucian de la "Mireasa pentru fiul meu" au trecut prin momente grele. Femeia si-a anuntat prietenii virtuali ca soacra ei a încetat din viata, motiv din cauza caruia nu a mai putut raspunde mesajelor primite.

"Buna ziua,tuturor! În primul rând vreau sa îmi cer mii de scuze pentru faptul ca nu v-am putut raspunde urarilor…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Smiley raspunde la acuzațiile lui Dinu Maxer. De unde s-a inspirat pentru piesa noua ”S-a furat mireasa”

08:50, 26.04.2024 - Noua melodie lansata de Smiley și Damian Draghici a starnit controverse in lumea artiștilor. Dinu Maxer a precizat ca, de fapt, cei doi ar fi copiat o veche melodie compusa de el. Smiley a venit cu un raspuns la aceste acuzații. Smiley, raspuns pentru Dinu Maxer Piesa „S-a furat mireasa” ar fi similara…

Ce cadou a putut sa primeasca o mireasa de la cavalerul de onoare al mirelui. Tanara a ramas fara cuvinte

17:15, 25.04.2024 - O mireasa a ramas fara cuvinte atunci cand a vazut ce cadou a putut sa-i ofere cavalerul de onoare al mirelui. Tanara a spus ca este cel mai scarbos dar primit vreodata și mulți i-au dat dreptate cand au aflat despre ce este vorba.

Doliu in lumea teatrului romanesc! A murit un cunoscut regizor, in urma cu puțin timp / FOTO

08:35, 27.03.2024 - Sunt momente triste pentru teatrul romanesc. Un cunoscut regizor s-a stins din viața, in urma cu cateva momente, la varsta de 37 de ani, dupa o lunga lupta cu o boala necruțatoare. Iata despre cine este vorba!

Acces Direct. Inginerul considerat vinovat de familia lui Valerie raspunde acuzațiilor. Ultimele momente dinainte de tragedie

21:10, 22.03.2024 - Valerie a murit pe 23 noiembrie 2019, atunci cand un malaxor ar fi cazut peste el, pe cand se afla la locul de munca. Familia vrea sa afle ce s-a intamplat cu adevarat in acea zi și susține ca totul s-ar fi intamplat intr-un moment de neatenție.

Sorana Darclee de la A.S.I.A., in doliu! Cantareața trece prin momente cumplite, dupa ce și-a pierdut cea mai draga persoana din viața: „Mi-am inmormantat mama” / FOTO

14:00, 06.03.2024 - Sorana Darclee de la A.S.I.A. este in doliu! Cantareața trece prin momente cumplite, dupa ce și-a pierdut cea mai draga persoana din viața. Mama artistei a trecut, de curand, in neființa. Iata mesajul postat Sorana Darclee de la A.S.I.A. pe rețelele sociale, cu puțin timp in urma!

Primele imagini de la inmormantarea lui Gabi Stangau! Soția violonistului, Diana, nu s-a putut dezlipi de sicriu / FOTO

15:45, 21.02.2024 - Momente cumplite pentru familia lui Gabi Stangau. Celebrul violonist a fost astazi inmormantat. In mediul online, au aparut o mulțime de imagini de la ceremonie. Soția lui, Diana Berințan, nu s-a putut dezlipi de sicriu, iar lautarii au venit și au cantat melodii triste, in memoria lui Gabi Stangau.

Mireasa sezonul 8. Madi, in doliu. De ce a aparut pe contul ei o imagine cu lumanari

11:10, 13.02.2024 - Necazuri se țin lanț de Madi de la Mireasa sezonul 8. Dupa internarea in spital, tanara a anunțat ca mariajul cu Sergiu a ajuns la final. Ba mai mult, ea și-a pierdut și un membru al familiei.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce ar schimba Silviu, dupa ce a fost eliminat. Concurentul regreta ca nu a putut sa interacționeze mai mult cu fetele: „Am conștientizat ca...”

21:40, 09.02.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus o eliminare in randul baieților. Silviu a obținut cele mai puține voturi, prin urmare, a parasit competiția. Tanarul spune ca și-ar fi dorit sa aiba șansa sa le cunoasca mai bine pe fete, dar a ajuns sa fie implicat in tot felul de conflicte.


Ce parere ai despre aceasta stire?