Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lovitură DEVASTATOARE pentru IONUŢ LUPESCU. Detaliul care poate influenţa decisiv lupta pentru şefia FRF

Publicat:

Razvan Burleanu a prezentat, joi, in ședința Comitetului Executiv, contractele lui Ionuț Lupescu din perioada in care acesta a lucrat la Casa Fotbalului. Forul federal s-a reunit pentru a pune lupa pe neregulile reclamate deja public de șeful FRF, pe blogul personal.

FRF, inglodata in datorii. Pana la sfarsitul anului are de platit peste 4,5 milioane euro

"Comitetul Executiv al Federației Romane de Fotbal din data de 22 martie 2018, intrunit in mod statutar in conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Romane de Fotbal, in prezența majoritații membrilor sai, lipsind…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul va aproba o ordonanta de urgenta care vizeaza realizarea tuturor proiectelor cuprinse in Anghel Saligny

13:40, 14.05.2024 - Guvernul va aproba o ordonanta de urgenta care vizeaza realizarea tuturor proiectelor cuprinse in Programul de dezvoltare locala Anghel Saligny, a anuntat prim-ministrul Marcel Ciolacu, potrivit AGERPRES.

Filmul „In inima naționalei” a fost lansat » Imagini spectaculoase de la eveniment + Cine e „omul din umbra”

20:36, 09.05.2024 - „In inima naționalei”, filmul dedicat calificarii Romaniei la EURO 2024, a fost lansat. A avut avanpremiera la cinematograful din AFI Cotroceni, iar la eveniment au participat personaje importante din sportul romanesc. Edi Iordanescu, Razvan Burleanu, Mihai Stoichița, Gino Iorgulescu, Kyros Vassaras,…

Șeful CIA s-a deplasat in Qatar pentru o intalnire de „urgența” cu privire la Gaza

11:50, 06.05.2024 - Seful serviciilor de informatii americane, William Burns, s-a deplasat la Doha sa se intalneasca cu premierul Qatarului pentru a discuta despre negocieri indirecte intre Israel si Hamas, a declarat duminica pentru AFP o sursa apropiata discutiilor.

PROGRAM MECIURI Fotbal in Vinerea Mare!

08:05, 03.05.2024 - Conform hotararii Federației, datorita Sarbatorilor Pascale, meciurile din campionatul Ligii 3 la fotbal se joaca in aceasta saptamana in cursul zilei de vineri. Adica in Vinerea mare. The post PROGRAM MECIURI Fotbal in Vinerea Mare! first appeared on Informatia Zilei .

Moldovenii, indemnați sa evite calatoriile in Israel: Unde puteți apela, in caz de urgența

10:41, 15.04.2024 - In legatura cu escaladarea situației de securitate din Orientul Mijlociu, Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de calatorie, avand in vedere situația de securitate instabila din Israel. Astfel, MAE recomanda cetațenilor Republicii Moldova sa evite calatoriile neesențiale in aceasta țara.

Play-off Euro 2024: Israel vs Islanda - Echilibru la Budapesta

08:25, 21.03.2024 - Israel - Islanda, meci contand pentru semifinalele Ligii B din Nations League ale barajului de calificare la Euro 2024 (mansa unica), este programat, joi, 21 martie, de la ora 21:45, pe Stadionul Ferenc Szusza din Budapesta, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2 si Prima Sport 3.

Romania a trimis sprijin pentru spitalul de campanie iordanian din Fasia Gaza. In ce consta ajutorul

12:35, 14.03.2024 - Statul roman a decis sa trimita echipamente și materiale medicale, in valoare de 357.000 de lei, in sprijinul spitalului de campanie iordanian din Fasia Gaza, potrivit unei hotarari adoptate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta.„Avand in vedere situația de securitate din Orientul Mijlociu,…

Tanarul care a lovit șase copii pe trecere a fost condamnat la 13 ani și 10 luni de inchisoare

17:30, 25.02.2024 - Un tanar din Aninoasa a primit o sentința de 13 ani și 10 luni de inchisoare vineri, de catre o instanța a Tribunalului Hunedoara. Acesta a fost gasit vinovat de comiterea infracțiunii de omor in urma unui accident in care a lovit cu mașina șase copii pe o trecere de pietoni din Petroșani in decembrie…


Ce parere ai despre aceasta stire?