Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LOCURI DE MUNCĂ ÎN PERICOL 50% din directorii executivi se tem că AI le-ar putea fura locurile de muncă

Publicat:

Sondajul a 600 de directori generali la nivel global arata ca aproape jumatate dintre ei  cred ca și ei sunt in pericol  din cauza Inteligenței Artificiale. Eirecunosc ca folosesc in secret instrumente precum ChatGPT pentru a indeplini sarcinile lor. The post LOCURI DE MUNCA IN PERICOL 50% din directorii executivi se tem ca AI le-ar putea fura locurile de munca first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

CINEMATOGRAFIE Realitatea Jurassic Park prinde viața

08:05, 10.04.2024 - Realitatea depașește ficțiunea! Jurassic Park devine o posibilitate reala, datorita Inteligenței Artificiale. The post CINEMATOGRAFIE Realitatea Jurassic Park prinde viața first appeared on Informatia Zilei .

Se poate spera la prosperitate cu munca mai puțina?

21:55, 28.03.2024 - Mai puține ore de munca, salarii mai mari. O dezbatere aprinsa se poarta in aceasta perioada pe problema orelor de munca din ce in ce mai scurte, dar cu cereri de creșteri de salarii. The post Se poate spera la prosperitate cu munca mai puțina? first appeared on Informatia Zilei .

TINERII CERȘETORI Cine ii ajuta pe cersetorii tineri, unii drogati, sa-si gaseasca un loc de munca?

07:05, 13.03.2024 - Zilele trecute am fost sunati la redactie de catre un cititor al ziarului nostru, antreprenor, care ne-a spus printre altele:  The post TINERII CERȘETORI Cine ii ajuta pe cersetorii tineri, unii drogati, sa-si gaseasca un loc de munca? first appeared on Informatia Zilei .

PIAȚA MUNCII Era AI: Cum dispar locurile de munca

11:05, 24.02.2024 - Mulți au crezut ca invațarea programarii garanteaza securitatea locului de munca. Acum, cand inteligența artificiala incepe sa genereze cod, situația se schimba. Care este urmatorul pas? The post PIAȚA MUNCII Era AI: Cum dispar locurile de munca first appeared on Informatia Zilei .

RAIUL CERȘETORILOR Oamenii strazii vin la “munca” cu smartphone-uri și Red Bull

11:45, 22.02.2024 - Cerșetorii din municipiul Satu Mare o duc foarte bine, dupa cum ne semnaleaza o satmareanca, cititoare a ziarului nostru. The post RAIUL CERȘETORILOR Oamenii strazii vin la “munca” cu smartphone-uri și Red Bull first appeared on Informatia Zilei .

Cel mai mare targ de locuri de munca va avea loc zilele acestea, la Casa Armatei din Brașov

12:55, 19.02.2024 - Cel mai mare targ de locuri de munca este organizat in acest an in parteneriat cu 5 companii de top la nivel național. Astfel First Job School si partenerii lor va așteapta in 22 și 23 februarie la Casa Armatei Brașov pentru a va gasi/schimba locul de munca. Parteneriatul creat pentru desfașurarea evenimentului…

Locurile de munca part-time care iți pot aduce peste 2.000 de lei pe luna. Sunt perfecte pentru suplimentarea veniturilor

09:50, 15.02.2024 - Deși, conform legii, joburile part-time nu mai sunt atțt de atractive, ca urmare a introducerii noilor masuri fiscale, cu toate astea inca mai exista locurile de munca part-time care iți pot aduce peste 2.000 de lei pe luna.


Ce parere ai despre aceasta stire?