Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LOCATARII NU MAI AU SPERANȚĂ Gălăgie infernală într-un bloc de pe strada Unirii provocată de chiriași

Publicat:
LOCATARII NU MAI AU SPERANȚĂ Gălăgie infernală într-un bloc de pe strada Unirii provocată de chiriași

La Redacția ziarului Informația Zilei a fost semnalata o situație neplacuta pentru mai mulți dintre locuitorii blocului de pe strada Unirii din municipiul . Aceștia au incercat pe toate caile posibile sa rezolve problema creata de vecinii care fac galagie infernala, și dupa orele stabilite de lege. The post LOCATARII NU MAI AU SPERANȚA Galagie infernala intr-un bloc de pe strada Unirii provocata de chiriași first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

REGULI NOI Circulație pe sens dublu pe strada Micu Klein din Satu Mare

08:06, 13.04.2024 - Comisia de Siguranța Circulației constituita la nivelul Primariei a decis ca incepand de sambata, 13 aprilie, circulația rutiera pe str.... The post REGULI NOI Circulație pe sens dublu pe strada Micu Klein din Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

SATU MARE Accident in lanț pe strada Odoreului

20:20, 03.04.2024 - Miercuri, 3 aprilie, in jurul orei 16.30, pe strada Odoreului din municipiul Satu Mare a avut loc un accident de circulație. The post SATU MARE Accident in lanț pe strada Odoreului first appeared on Informatia Zilei .

Bataie naprasnica la Sighet – Șase tineri și-au dat ”omorul” in strada in zona ”Dallas”

11:01, 20.03.2024 - A fost bataie ca-n fime in aseara pe strada Unirii (zona Dallas) din municipiul Sighetu Marmației. Șase tineri și-au imparțit pumni și picioare efectiv fara mila. Doi dintre tinerii care au participat la ”razboi” au ieșit extrem de șifonați. The post Bataie naprasnica la Sighet – Șase tineri și-au dat…

UN NOU PROIECT Azi incep lucrarile la parcarea etajata de pe strada Decebal

06:40, 13.03.2024 - Primaria municipiului Satu Mare anunța ca de miercuri, 13 martie 2024 vor incepe lucrarile de amenajare a parcarii etajate de pe strada Decebal. The post UN NOU PROIECT Azi incep lucrarile la parcarea etajata de pe strada Decebal first appeared on Informatia Zilei .

SATU MARE Accident mortal pe strada Odoreului

16:25, 06.03.2024 - Detasamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier (autoturism intrat in stalp) cu o persoana incarcerata, inconștienta, pe str Odoreului localitatea Satu Mare. The post SATU MARE Accident mortal pe strada Odoreului first appeared on Informatia Zilei .

ACCIDENT Accident grav pe strada Odoreului

12:55, 06.03.2024 - Detasamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier (autoturism intrat in stalp) cu o persoana incarcerata, inconștienta, pe... The post ACCIDENT Accident grav pe strada Odoreului first appeared on Informatia Zilei .

Percheziții in strada pe bulevardul Unirii din Baia Mare Vizat este șmecherașul livrator cu mesajul ”Am droguri” lipit de mașina

20:40, 10.02.2024 - Mai multe echipaje ale Poliției municipiului Baia Mare, Poliției Rutiere Baia Mare, Poliției Canine din cadrul IPJ Maramureș efectueaza in aceste momente o percheziție auto chiar in stația de autobuz de pe bulevardul Unirii din municipiu. The post Percheziții in strada pe bulevardul Unirii din Baia…

ACCIDENT IN JUDEȚ Accident rutier in Pișcari

11:20, 05.02.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a intervenit, in jurul orei 8.00, la un accident rutier produs in localitatea Piscari. The post ACCIDENT IN JUDEȚ Accident rutier in Pișcari first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?