Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liviu Dragnea transmite mesaje de condoleanțe familiilor celor doi militari uciși în Afganistan

Publicat:

si sergentul , care si-au pierdut viata sambata in Afganistan, si-au servit tara cu mult curaj si devotament, afirma presedintele PSD, , care a transmis condoleante familiilor indoliate.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Dezastru in Afganistan: 200 de oameni au fost uciși de inundații masive

15:20, 11.05.2024 - Raurile dintr-o provincie din nordul țarii Afganistan au ieșit din cauza ploilor torențiale, afectand intreaga zona. Oamenii nu au mai apucat sa iși gaseasca adapost, 200 de persoane pierzandu-și viața, scrie digi24.ro .

Dezastru in Afganistan. 200 de oameni au fost uciși de inundații masive

12:46, 11.05.2024 - Raurile dintr-o provincie din nordul țarii au ieșit din cauza ploilor torențiale, afectand intreaga zona. Oamenii nu au mai apucat sa iși gaseasca adapost, 200 de persoane pierzandu-și viața. 

Armata israeliana anunta moartea a patru militari in Gaza, ucisi de un dispozitiv exploziv

21:00, 10.05.2024 - Armata israeliana a anuntat vineri moartea a patru militari, ucisi de un "dispozitiv exploziv" in orasul Gaza, in nordul enclavei palestiniene, informeaza AFP."Cei patru soldati au fost ucisi (...

Cei trei britanici ucisi in atacul israelian asupra convoiului umanitar al World Central Kitchen erau fosti militari

14:30, 03.04.2024 - Cei trei britanici ucisi in atacul de luni cu o drona israeliana asupra unui convoi umanitar al ONG-ului World Central Kitchen erau fosti militari si in momentul atacului lucrau pentru o agentie de securitate britanica, a relatat miercuri presa din Marea Britanie, potrivit EFE.

Patru cetațeni sirieni au murit in atacul israelian de la Damasc, alaturi de cei șapte militari iranieni

11:36, 03.04.2024 - Ministerul Sanatații din Siria a anunțat ca patru cetațeni ai Siriei au fost uciși in atacul realizat de Israel asupra cladirii consulatului iranian din Damasc. Alți 13 cetațeni sirieni au fost raniți in urma atacului, a precizat Ministerul Sanatații de la Damasc. Anterior, Iranul confirmase ca in atacul…

MAE: Romania condamna atacul terorist de la Moscova și transmite condoleanțe familiilor victimelor

16:45, 23.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe a transmis, sambata, condoleante familiilor victimelor atacului terorist de la Moscova, soldat cu moartea a peste 115 persoane, condamnand „ferm orice forma de terorism si toate atacurile impotriva civililor”.

Val de mesaje de condoleanțe, la aflarea veștii despre decesul indragitului profesor de la Vetrișoaia, Ioan Chirvasuța

18:46, 17.02.2024 - CONDOLEANȚE… Incetarea din viața a cunoscutului profesorul de Matematica de la Vetrișoaia, Ioan Chirvasuța, a facut ca o mulțime de oameni, prieteni, consateni, foști elevi și foști colegi de catedra, sa reacționeze public cu mesaje pline de emoție și regret. Profesorul Chirvasuța a fost unul dintre…

(foto/video) Ecoul de durere rasuna in toata țara: Flori și mesaje in memoria celor care nu s-au intors acasa de la razboiul din Afganistan

14:06, 15.02.2024 - Persoanele care au cazut pe campul de lupta in razboiul din Afganistan, incheiat acum 35 de ani, sunt comemorate astazi prin diferite manifestații. La razboi au participat 12 500 de moldoveni, dintre care 301 nu s-au mai intors acasa, iar alți 700 au revenit raniți.


Ce parere ai despre aceasta stire?