Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LIVE TEXT Traian Băsescu, invitat la emisiunea electorală de pe TVR1

Publicat:

Presedintele suspendat va fi prezent, in seara aceasta, de la ora 20.05 la TVR1, in cadrul emisiunii electorale. TVRinfo.ro va transmite LIVE TEXT principalele declaratii ale presedintelui suspendat.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, fapte pasibile de DNA: Resurse publice folosite in campania electorala - Apelul candidatului PSD

10:56, 22.05.2024 - Scandal in Alba, dupa ce președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel, a fost surprins in mai multe randuri, imparțind fluturași de campanie, in timpul orelor de program, folosind resurse publice.

Lovitura de teatru! Campania electorala din Slovacia pentru europarlamentare ar putea fi suspendata / Apelul lui Pellegrini dupa atacul impotriva lui Fico

14:16, 16.05.2024 - Președintele ales al Slovaciei, Peter Pellegrini, propune suspendarea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Propunerea este facuta ca urmare a tentativei de asasinat care l-a vizat pe premierul slovac Robert Fico. Pellegrini este un apropiat al lui Fico.

Erdogan a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

22:45, 03.05.2024 - Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa forteze tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.

Presedintele turc afirma ca a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

20:35, 03.05.2024 -  Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa "forteze" tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.  

Președintele PNL Cluj: „Pe Alin Tișe il ajuta faptele in competiția electorala”

16:50, 30.04.2024 - Liderul PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a declarat, la ZIUA LIVE, ca este convins ca Alin Tișe va obține un nou mandat la șefia Consiliului Județean Cluj, la alegerile locale din luna iunie.

Biden a fost invitat sa depuna marturie in Congres despre participarea rudelor in afacere

00:35, 29.03.2024 - Președintele american Joe Biden a fost invitat sa depuna marturie despre posibila sa implicare in afacerile rudelor sale in fața Comisiei de Supraveghere și Responsabilitate a Camerei, se precizeaza intr-o scrisoare a președintelui comitetului, James Comer (republican, Kentucky).


Ce parere ai despre aceasta stire?