Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live) Deputații, convocați în ședință. Batrîncea: Chiar în aceste clipe, la Curtea de Apel are loc o ședință rușinoasă - un dosar desenat pe nisip

Publicat:

Parlamentul se intrunește intr-o noua ședința plenara, iar pe ordinea de zi figureaza 16 chestiuni. UNIMEDIA transmite live video și text de la ședința, deci fiți cu ochii pe noi, pentru a afla primul ce decizii vor lua aleșii poporului.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Scandal in Parlamentul din R. Moldova: deputații blocului 'Victorie' au intrerupt joi ședința parlamentara prin blocarea tribunei

20:11, 13.06.2024 - Deputații blocului "Victorie" au acuzat Partidul "Acțiune și Solidaritate" din Republica Moldova, de guvernamant, ca ignora propunerile opoziției și au intrerupt joi ședința parlamentara prin blocarea tribunei.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Candidatura propusa de BCS in funcția de membru la Curtea de Conturi, respinsa de deputații PAS

16:05, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Candidatura propusa de BCS in funcția de memebru la Curtea de Conturi, respinsa

15:50, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe proiectul cu privire la locuințe: „-Cantareții la pian ce repara? - Daca canta la nervi - veniți cu o alta inițiativa!”

13:31, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe priectul cu privire la locuințe: „-Cantareții la pian ce repara? - Daca canta la nervi - veniți cu o alta inițiativa!”

13:20, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința: Raportul de activitate al ANI pentru anul 2023, audiat

11:41, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința: Proiectul privind desfașurarea referendumului, pe agenda deputaților

10:20, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

Parlamentul a marcat, printr-o sedinta solemna, 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO

20:15, 02.04.2024 - Parlamentul a marcat, astazi, printr-o sedinta solemna, 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO. Deputatii si senatorii au adoptat o Declaratie comuna in care subliniaza ca apartenenta tarii noastre la Alianta reprezinta o garantie a protectiei cetatenilor, a democratiei si libertatilor individuale.…


Ce parere ai despre aceasta stire?