Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lituania acuză Belarusul că permite traficul imigranţilor şi crede că este vorba de un „război hibrid”

Publicat:

Lituania a acuzat, luni, ca este vizata de un „razboi hibrid", atribuind Belarusului facilitarea traficului cu imigranti extracomunitari, pe fondul tensiunilor politice internationale, informeaza agentia , citata de Mediafax.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Colonel (r) SRI: ”Iranul a transmis SUA, prin Turcia, ca nu vrea un razboi total cu Israelul. Tehenanul nu-și poate permite un astfel de razboi”

11:15, 15.04.2024 - Tudor Pacuraru, colonel (r) al Serviciului Roman de Informații, a comentat la Antena 3 CNN contextul, motivațiile și consecințele atacului pe scara larga, cu sute de drone și rachete, lansat de Iran impotriva Israelului.

Nici regiunea, nici lumea nu-si pot permite mai mult razboi: Orientul Mijlociu este pe marginea prapastiei (ONU)

07:51, 15.04.2024 - "Nici regiunea, nici lumea nu-si pot permite mai mult razboi", a declarat duminica secretarul general al ONU, Antonio Guterres, lansand un apel la "retinere maxima" in cadrul Consiliului de Securitate reunit dupa atacul Iranului impotriva Israelului, relateaza AFP, informeaza Agerpres.

Belarus se pregatește de razboi, afirma Lukașenko

20:45, 02.04.2024 - Președintele Belarusului a vorbit despre intențiile pașnice ale țarii sale, in timpul unei vizite la Grodno, la frontiera cu Polonia și Lituania. “Nu trebuie sa amenintam pe nimeni. Nu vrem niciun teritoriu strain”, a declarat Lukasenko, in remarci publicate de biroul prezidential. “Nu credeti pe nimeni…

Lukașenko a mers la granița vestica a Belarusului sa anunțe ca se „pregatește de razboi”: „Sincer, facem pregatirile necesare”

17:30, 02.04.2024 - Dictatorul bielorus, Aleksandr Lukașenko, a anunțat ca se pregatește de razboi, deși „nu și-l dorește”. Aliatul lui Putin a vizitat orașul de granița Grodno, aproape de frontierele Belarusului cu Polonia și Lituania, relateaza Ukrainska Pravda.

Recean: Rusia nu ataca Rep. Moldova militar pentru ca nu poate. Duce un razboi hibrid pentru a produce haos

16:40, 28.03.2024 - Premierul de la Chișinau declara ca Rusia nu poate ataca militar țara sa, dar duce un razboi hibrid menit sa descurajeze economia, sa produca haos și sa o destabilizeze, acțiuni efectuate, inclusiv de politicieni romani, iar printre ei s-ar numara și liderul AUR, Geoge Simion.

Plingau, dupa schimbarea ministrei Mediului: Dupa cum a procedat guvernarea, nu e nevoie nici de razboi hibrid pentru a discredita instituțiile statului

17:30, 13.03.2024 - Liderul Platformei DA, Dinu Plingau, a venit cu un comentariu, dupa ce Iordanca-Rodica Iordanov a demisionat de la conducerea Ministerului Mediului, iar deputatul PAS, Sergiu Lazarencu, i-a luat locul.

Razboi in Ucraina, ziua 736: Zelenski le cere aliaților sa grabeasca furnizarea de arme și muniții: Ne confruntam cu un asasin

19:30, 29.02.2024 - UPDATE 1I:30 Agențiile funerare din Moscova nu vor sa inchirieze o mașina pentru a transporta sicriul lui Navalnii la inmormantarea ce va avea loc de vineriAlianții fostului dizident rus Aleksei Navalnii au declarat joi ca nu reusesc sa inchirieze o masina funerara care sa transporte sicriul acestuia…


Ce parere ai despre aceasta stire?