Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lidia Fecioru, remediu natural pentru în astm, probleme hepatice şi cu stomacul. Ce plantă îți va fi de folos: „Se consumă...”

Publicat:

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca bioenergoterapeuta ofera diverse tratamente naturale și sfaturi pentru diferite probleme de sanatate. Ei bine, de aceasta data, specialista a oferit un remediu natural pentru astm, probleme hepatice și probleme cu stomacul. Iata ce planta iți va fi de folos!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Planta pe care toți romanii o arunca, deși face minuni pentru sanatate. Stramoșii o foloseau ca medicament

10:05, 31.05.2024 - In prezent, brusturele este foarte des folosit in medicina tradiționala chineza. Se spune ca are o mulțime de efecte pozitive pentru aparatul respirator și pentru aparatul digestiv, pentru raceli/viroze/gripe/bronșite, pentru detoxifiere și ca sa se curețe sangele. Poți utiliza atat frunzele, cat și…

Planta care ajuta la creșterea parului. Cum se poate consuma

01:20, 24.04.2024 - Toate femeile iși doresc sa aiba un par lung și matasos. Pentru a avea parte de un astfel de rezultat, exista o planta pe care trebuie sa o consumi. Coada-calului conține numeroase proprietați care te va ajuta sa ai podoaba capitala pe care ți-o dorești.

Lidia Fecioru, remediu natural pentru tuse. Un ceai este benefic pentru aceasta problema

20:20, 07.04.2024 - Este cunoscut faptul ca Lidia Fecioru ofera ajutor tuturor persoanelor cu remediile naturale pe care le propune pentru imbunatațirea sanatații. Recent, bioenergoterapeuta a discutat despre ceaiul care amelioreaza tusea. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Planta care lupta impotriva infecțiilor. Cum se consuma

00:00, 22.03.2024 - O simpla planta te va ajuta sa scapi de infecțiile din organism. Se poate consuma in mai multe moduri și are beneficii numeroase pentru intreg corpul. Iata cum te poți vindeca in mod simplu și natural.

Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru: ”E bun și pentru copii”

20:30, 16.03.2024 - In timp ce medicamentele sunt uneori necesare pentru a trata tusea, remediile naturale, inclusiv gargara cu apa sarata și consumul de miere, pot fi, de asemenea, de ajutor. Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru.

‘Cea mai subestimata planta’. Expertul gradinar care nu are probleme cu bolile plantelor

14:31, 13.03.2024 - Cu toții ne dorim sa avem parte de o gradina cu luminoasa și vibranta, fie ca este vorba despre flori sau fructe. Din nefericire, unul dintre principalele lucruri care ne stau in cale pentru a avea gradina perfecta sunt daunatorii. Exista anumite plante care ii pot combate. Ce spune experții, aflați…

Cum sa-ți detoxifici corpul cu o planta simpla. Se poate consuma in mai multe moduri pentru efecte miraculoase

10:05, 10.03.2024 - O singura planta te va ajuta la detoxifierea corpului, insa, are mai multe proprietați pentru sanatate. O poți consuma in mai multe moduri, se poate include in salate sau tarte, dar se poate bea, sub forma de ceai.

Carlo Ancelotti, probleme mari in Spania - Antrenorul lui Real Madrid risca 4 ani și 9 luni de inchisoare

12:20, 06.03.2024 - Real Madrid se indreapta spre un nou titlu de campioana a Spaniei, dar antrenorul Carlo Ancelotti se confrunta cu probleme de ordin juridic, dupa ce a fost acuzat ca ar fi fraudat fiscul spaniol cu peste un milion de euro, informeaza EFE.


Ce parere ai despre aceasta stire?