Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lidia Fecioru, leac natural pentru coșuri. Ce remediu a oferit bioenergoterapeuta: „Se poate trata foarte ușor”

Publicat:

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca ofera de fiecare data cand are ocazia remedii naturale pentru diverse probleme cu care oamenii se confrunta. Ei bine, de aceasta data, bioenergoterapeuta a oferit un leac natural pentru coșuri. Iata despre ce remediu a vorbit specialista!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Salariile au crescut dar suta de lei a slabit. Harta capitalelor de județ care au pierdut din puterea de cumparare in ultimii 3 ani

08:55, 22.04.2024 - Inchipuiți-va un coș alimentar format din produse de baza (de la cartofi, fasole, lapte, branza, oua, telemea șamd). In urma cu trei ani, dintr-o suta de lei din salariul de atunci, un bucureștean iși putea cumpara 10 astfel de coșuri. In 2024, deși salariul aproape ca s-a dublat, iși permite mai puțin…

„De la Stres la Liniște – Postul Paștelui ca remediu pentru sanatatea duhovniceasca a ...

11:06, 10.04.2024 -  La Auditoriumul „Joseph Schmidt" al Universitații „Ștefan cel Mare" din Suceava va avea loc, joi, 18 aprilie 2024, de la ora 18:00, conferința „De la Stres la Liniște – Postul Paștelui ca remediu pentru sanatatea duhovniceasca a tinerilor", susținuta ...

Lidia Fecioru, remediu natural pentru tuse. Un ceai este benefic pentru aceasta problema

20:20, 07.04.2024 - Este cunoscut faptul ca Lidia Fecioru ofera ajutor tuturor persoanelor cu remediile naturale pe care le propune pentru imbunatațirea sanatații. Recent, bioenergoterapeuta a discutat despre ceaiul care amelioreaza tusea. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Sfaturile importante oferite de Lidia Fecioru: „Acest leac este foarte bun”

12:55, 24.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ajuta pe toata lumea cu leacrile naturale pe care le ofera pentru sanatatea organismului uman. De aceasta data, bioenergoterapeuta a vorbit despre ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru: ”E bun și pentru copii”

20:30, 16.03.2024 - In timp ce medicamentele sunt uneori necesare pentru a trata tusea, remediile naturale, inclusiv gargara cu apa sarata și consumul de miere, pot fi, de asemenea, de ajutor. Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru.

Cum iți dai seama ca partenerul și-a pierdut interesul. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: „Nu mai exista...”

18:35, 13.03.2024 - Lidia Fecioru a vorbit despre semnele care iți arata ca partenerul și-a pierdut interesul. Bioenergoterapeuta a oferit sfaturi prețioase pentru cupluri. Iata ce a declarat specialista despre acest subiect!

Lidia Fecioru, clipe groaznice la nunta! Bioenergoterapeuta a aflat ca amanta soțului era insarcinata in ziua evenimentului: „Imi cautam vina...” / VIDEO

16:55, 06.03.2024 - Lidia Fecioru a trecut prin clipe groaznice la nunta! Bioenergoterapeuta a aflat ca amanta soțului era insarcinata in ziua evenimentului! Care a fost cea mai grea schimbare pe care a facut-o vreodata, de fapt.

„Veronica”, primul spital social din Romania destinat sarmanilor. „Am ales numele unei mame care nu s-a putut trata la timp”

05:20, 14.02.2024 - Parintele Dan Damaschin, cunoscut ca ajuta mii de copii si mame in suferinta, a construit, din donatii, un spital cu zeci de specializari, cu aparatura performanta si chiar farmacie. Medicii de aici vor fi platiti din donatii sau vor face voluntariat, iar oamenii in nevoie se vor putea trata gratis.


Ce parere ai despre aceasta stire?