Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un împlinește 39 de ani

Publicat:

s-a nascut la 8 ianuarie 1984 și de 11 ani se afla la conducerea țarii asiatice și duce mai departe politica de izolare fața de Occident aplicata și de predecesorii sai, , tatal sau, și , bunicul.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple

09:10, 26.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple, a anuntat agentia de stat vineri, la cateva zile dupa o prima simulare de "declansare nucleara", informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Rareș Bogdan: Un tractorist caștiga astazi in Romania mai mult decat in orice țara din Occident

17:30, 10.04.2024 - Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat la Interviurile Digi24.ro ca salariile din Romania au ajuns sa fie mai mari decat in multe țari din Occident. Liderul PNL a dat exemplul badantelor din Italia sau al muncitorilor in construcții sau agricultura.

Kim Jong Un a supravegheat un test pentru o racheta hipersonica

09:40, 20.03.2024 - Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a supravegheat un test reusit al unui motor cu combustibil solid pentru o racheta hipersonica cu raza de actiune intermediara de tip nou, a transmis miercuri presa de stat de la Phenian. Testul a fost efectuat la baza de lansare a satelitilor Sohae din nord-vestul…

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data mașina blindata primita cadou de la Putin: „E de incredere!”

16:25, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data, vineri, o mașina blindata pe care a primit-o recent de la liderul rus Vladimir Putin, a declarat sora lui Kim prin intermediul mass-mediei coreene de stat, potrivit NK News.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a testat un nou tanc in timpul unei simulari de lupta

08:30, 14.03.2024 - Testarea „noului tip de tanc de lupta” a avut loc in cadrul unor exerciții militare desfașurate in Coreea de Nord, in timp ce Coreea de Sud și Statele Unite iși incheie exercițiile comune, a relatat joi agentia de presa nord-coreeana KCNA, noteaza Reuters și AFP, citata de Agerpres.Liderul nord-coreean…

Igor Dodon l-a felicitat pe președintele Turciei cu ocazia zilei de naștere: Erdogan implinește 70 de ani

14:46, 26.02.2024 - Fostul președinte al Republicii Moldova, liderul Partidul Socialistilor, Igor Dodon, l-a felicitat pe președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, cu ocazia zilei de naștere. Liderul turc implinește astazi 70 de ani.

Volodimir Zelenski se ofera sa-l duca pe Donald Trump pe front ca sa vada „ce inseamna razboiul real”

13:45, 17.02.2024 - Președintelui ucrainean Volodimir Zelenski a declarat, sambata, la Conferința de Securitate de la Munchen, ca este dispus sa-i arate personal lui Donald Trump linia frontului, o afirmație care vine in contextul preocuparilor Kievului legate de ezitarile republicanilor referitoare la sprijinirea efortului…

Kim Jong Un amenința ca va pune capat Coreei de Sud

13:20, 09.02.2024 -  Coreea de Nord - dotata cu arma nucleara - a declarat anul acesta Coreea de Sud drept ”principalul sau inamic”, a inchis agentii dedicate reunificarii si a amenintat sa intre in razboi in cazul oricarei incalcari teritoriale.”Daca inamicul indrazneste sa recurga la forta impotriva tarii noastre, vom…


Ce parere ai despre aceasta stire?