Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Libia: Oameni înarmaţi atacă parlamentul, care trebuia să aleagă un nou şef de guvern

Publicat:

Oameni inarmati au atacat marti sediul /CGN, parlamentul/, care se pregatea sa aleaga un nou sef de guvern, potrivit deputatilor, relateaza AFP.

" au navalit oameni inarmati. Nu cunoastem motivele atacului. Ne-am suspendat lucrarile si votul a fost amanat pentru saptamana viitoare", a declarat pentru AFP deputatul .

, cea mai inalta autoritate politica si legislativa a tarii, este periodic tinta unor atacuri ale unor grupuri armate, precum cel comis pe 2 martie, in care doi deputati au fost raniti cu gloante.

Atacul…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Parlamentul, in ședința. Deputat BCS: „Luați va rog mainile de la butoane ca o sa fie consecințe”. Grosu: Umblați cu amenințari?!

17:56, 16.05.2024 - Deputații s-au intrunit intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 27 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința: Raportul de activitate al ANI pentru anul 2023, audiat

11:41, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

Cele mai mari proteste din Israel dupa atacurile teroriste din 7 octombrie. Zeci de mii de oameni au blocat orasele si autostrazile: Ciocniri cu fortele de ordine

07:05, 01.04.2024 - Ciocniri violente in Israel, la cele mai mari proteste din tara dupa atacurile teroriste din 7 octombrie. Zeci de mii de oameni nemultumiti de Guvern au ocupat strazile din mai multe orase si au blocat autostrazile. Ei cer demisia premierului Benjamin Netanyahu. Familiile ostaticilor cred ca seful executivului…

Parlamentul a modificat destinația transferurilor la sursele de finanțare a Fondului de susținere a populației

09:31, 22.03.2024 - Deputații au adoptat, in a doua lectura, proiectul de lege care prevede modificarea destinației transferurilor la sursele de finanțare a Fondului de susținere a populației. Inițiativa legislativa a fost votata de 58 de deputați. Din 1 octombrie 2023, cind a fost inițiat procesul de reformare și consolidare…

Parlamentul a adoptat legea vinatorii și a protecției fondului cinegetic

09:30, 15.03.2024 - Deputații au adoptat, la ședința plenara de astazi, Legea vinatorii și a protecției fondului cinegetic. Inițiativa legislativa a fost elaborata de deputatele din Fracțiunea „Partidul Acțiune și Solidaritate”, Larisa Voloh și Ina Coșeru, in comun cu reprezentanții Ministerului Mediului, Agenției Moldsilva…

(live/update) Parlamentul, in ședința: De la 1 martie, vaduvele de razboi, copiii și parinții veteranilor vor primi indemnizații majorate

11:20, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Grosu catre deputați: „Ce-i cu voi oameni buni?! La lucru”

10:45, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Grosu catre deputați: „Cei cu voi oameni buni?! La lucru”

10:41, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.


Ce parere ai despre aceasta stire?