Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Leonard Doroftei, declarații năucitoare la televizor

Publicat:

a comentat la faptul ca a devenit noul deținator al centurilor la categoria grea, invingandu-l pe ucraineanul Klitschko.

nu a facut box. A incercat sa faca show, dar nu i-a ieșit. Amandoi au mers bine pana la ring. Apoi au avut probleme. ar fi fost la categoria lor, știți cat ii batea?!. S-au speriat amandoi unul de celalalt și nu au incercat mai nimic. Nu mi-a placut deloc meciul. Fanii nu vor sa ii vada in ring cum alearga, danseaza și se dau in spectacol", a declarat Doroftei.

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Ucraineanul Oleksandr Usik, victorie cu Tyson Fury: A unificat centurile la categoria grea

10:35, 19.05.2024 - ​Pugilistul Oleksandr Usik l-a invins la puncte pe britanicul Tyson Fury, intr-un meci care a avut ca miza unificarea titlurilor mondiale la categoria grea. Partida s-a disputat la Riad, Arabia Saudita, relateaza presa romana .

VIDEO Box: Ucraineanul Oleksandr Usik, victorie cu Tyson Fury - A unificat centurile la categoria grea

09:00, 19.05.2024 - Pugilistul Oleksandr Usik l-a invins la puncte pe britanicul Tyson Fury, intr-un meci care a avut ca miza unificarea titlurilor mondiale la categoria grea. Partida s-a disputat la Riad, Arabia Saudita.

VIDEO Ce s-a intamplat in cel mai important meci de box din ultimii 25 de ani: Ronaldo și Neymar au fost martori

08:36, 19.05.2024 - Ucraineanul Oleksandr Usyk (37 de ani), detinator al titlurilor WBA-WBO-IBF la categoria grea, l-a invins pe englezul Tyson Fury (35 de ani), detinatorul titlului WBC la categoria grea, sambata seara, in fata a 16.000 de spectatori la Kingdom Arena din Riad (Arabia Saudita).

Ucraineanul Oleksandr Usyk l-a invins pe englezul Tyson Fury si a ajuns campion incontestabil la categoria grea (VIDEO)

07:51, 19.05.2024 - Ucraineanul Oleksandr Usyk (37 de ani), detinator al titlurilor WBA-WBO-IBF la categoria grea, l-a invins pe englezul Tyson Fury (35 de ani), detinatorul titlului WBC la categoria grea, sambata seara, in fata a 16.000 de spectatori la Kingdom Arena din Riad (Arabia Saudita).

(video) Pasha Parfeni iși șocheaza fanii: Interpretul divorțeaza de șotie, dupa 15 ani de casatorie. Primele declarații

09:50, 16.05.2024 - Pasha Parfeni iși șocheaza fanii. Interpretul a anunțat ca divorțeaza de șotia sa, Iuliana, dupa 15 ani de casatorie. „La un moment dat ceva nu a mers bine, așa ceva se intampla, suntem și noi oameni. Imi vine foarte greu sa vorbesc despre asta”, a declarat artistul intr-un filmuleț pe rețele.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

LIVE TEXT & VIDEO | Romania - Columbia: Ultimul test inainte de Euro. Imagini superbe de la Madrid /FOTO

20:20, 26.03.2024 - Romania și Columbia se vor confrunta intr-un meci amical programat sa inceapa la ora 21:30. Meciul va avea loc la Madrid, pe stadionul „Civitas Metropolitano”. Fanii vor putea urmari evoluția partidei in timp real prin intermediul liveTEXT-ului disponibil pe stiripesurse.ro. Comparativ cu meciul…

Primaria Mihai Viteazu: Termene limita pentru declararea datelor in Registrul Agricol!

17:10, 04.03.2024 - ATENȚIE, cetațeni! Se apropie termenele limita pentru declararea datelor in Registrul Agricol! Pentru anul 2024, termenele sunt urmatoarele: 5 ianuarie – ultima zi lucratoare a lunii februarie: Date anuale privind membrii gospodariei, terenul, cladirile, utilajele, efectivele de animale (inclusiv modificarile…


Ce parere ai despre aceasta stire?