Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Ce s-a întâmplat în cel mai important meci de box din ultimii 25 de ani: Ronaldo și Neymar au fost martori

Publicat:
VIDEO Ce s-a întâmplat în cel mai important meci de box din ultimii 25 de ani: Ronaldo și Neymar au fost martori

(37 de ani), detinator al titlurilor WBA-WBO-IBF la categoria grea, l-a invins pe englezul (35 de ani), detinatorul titlului WBC la categoria grea, sambata seara, in fata a 16.000 de spectatori la din Riad ().

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care Oleksandr Usyk a mers la spital dupa victoria cu Tyson Fury

12:30, 19.05.2024 - Ucraineanul Oleksandr Usyk a mers la spital, dupa victoria la puncte in fata englezului Tyson Fury, sambata seara, la Kingdom Arena din Riad (Arabia Saudita). El s-a temut ca a suferit o fractura de maxilar in timpul meciului, informeaza agenția de presa News.ro. ...

VIDEO Oleksander Usyk s-a dus la spital, dupa victoria cu Tyson Fury: S-a temut are maxilarul rupt

12:26, 19.05.2024 - Ucraineanul Oleksander Usyk a mers la spital, dupa victoria la puncte in fata englezului Tyson Fury, sambata seara, la Kingdom Arena din Riad (Arabia Saudita). El s-a temut ca a suferit o fractura de maxilar in timpul meciului.

(video) Ucraineanul Oleksandr Usik, victorie cu Tyson Fury: A unificat centurile la categoria grea

10:35, 19.05.2024 - ​Pugilistul Oleksandr Usik l-a invins la puncte pe britanicul Tyson Fury, intr-un meci care a avut ca miza unificarea titlurilor mondiale la categoria grea. Partida s-a disputat la Riad, Arabia Saudita, relateaza presa romana .

VIDEO Box: Ucraineanul Oleksandr Usik, victorie cu Tyson Fury - A unificat centurile la categoria grea

09:00, 19.05.2024 - Pugilistul Oleksandr Usik l-a invins la puncte pe britanicul Tyson Fury, intr-un meci care a avut ca miza unificarea titlurilor mondiale la categoria grea. Partida s-a disputat la Riad, Arabia Saudita.

Ucraineanul Oleksandr Usyk l-a invins pe englezul Tyson Fury si a ajuns campion incontestabil la categoria grea (VIDEO)

07:51, 19.05.2024 - Ucraineanul Oleksandr Usyk (37 de ani), detinator al titlurilor WBA-WBO-IBF la categoria grea, l-a invins pe englezul Tyson Fury (35 de ani), detinatorul titlului WBC la categoria grea, sambata seara, in fata a 16.000 de spectatori la Kingdom Arena din Riad (Arabia Saudita).

Atenție, imagini dure! Cea mai frumoasa prezentatoare, desfigurata inaintea luptei Tyson Fury - Oleksandr Usyk: „Nu privi daca ești sensibil”

18:46, 18.05.2024 - Laura Woods, prezentatoarea de la TNT Sports, ar fi trebuit sa fie prezenta la meciul dintre Tyson Fury și Oleksandr Usyk, in cadrul galei din Arabia Saudita. Insa un accident teribil a impiedicat-o sa ajunga la meciul pentru toate centurile la categoria grea. Laura a dezvaluit ce a pațit. O lustra…

Cum a fost iertat Neymar de o amenda de peste trei milioane de dolari. Ce s-a intamplat, de fapt

07:30, 12.04.2024 - Neymar continua sa se recupereze dupa accidentarea suferita in octombrie anul trecut la naționala Brazilie. Starul lui Al-Hilal este platit regește in Arabia Saudita și a mai primit o veste bun. A scapat de o omenda de peste trei milioane de dolari. Cum a fost posibil acest lucru, transmite playtech.ro…

Messi, imaginea unui important brand de imbracaminte traditionala de lux din Arabia Saudita

17:05, 12.03.2024 - Fotbalistul argentinian Leo Messi, care joaca in prezent la Inter Miami, in MLS, a devenit imaginea unui important brand de imbracaminte traditionala de lux din Arabia Saudita, tara pentru care este de cativa ani ambasador al turismului, scrie EFE, potrivit Agerpres. Brandul de imbracaminte Sayyar a…


Ce parere ai despre aceasta stire?