Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

lauraadamache.ro: Placintele cu carne tocata, reteta cu carne de vita si aluat dospit

Publicat:

Desi mi am propus sa reduc carbohidratii pentru o perioada, nu am resuit sa ma tin de cuvant cand am scos din cuptor aceste divine placintele cu carne tocata. Sunt atat de bune si de fragede, ceva de nedescris. Pentru un aluat cu adevarat fraged, va recomand sa folositi untura, asa cum am facut eu. Untul este bun si el, dar pentru aceasta reteta de placinte, chiar va rog sa folositi untura. Carnea tocata folosita pentru placinte a fost de vita, am cumparat zilele trecute o bucata frumoasa de car ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se prepara cozonacul moldovenesc, cu aluat dospit, rețeta veche de peste 100 de ani, pastrata in satele din Moldova FOTO

10:56, 04.05.2024 - Cozonacul cu aluat dospit este o rețeta veche de secole pastrata de gospodinele din zona Moldovei. „Este mai migaloasa, dar cozonacul este foarte bun. Este un deliciu”, susține Ecaterina Hulea, o iubitoare de folclor si tradiții din județul Galați

Rețeta de pasca cu branza zburata a bucataresei Sanda Marin

11:15, 02.05.2024 - Rețeta speciala de pasca cu branza zburataPentru inceput, se pregateste umplutura. Se pun intr-o oala de lut 2 litri de lapte, peste care se toarna smantana. Ulterior, acestea ajung pe foc, apoi se toarna in strecuratoare si se lasa o jumatate ora sa se scurga.Iese astfel o branza dulce, care se trece…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Rețeta de placinta cu mere la tigaie. Este gata in 10 minute și are un gust savuros

11:00, 06.03.2024 - Placintele cu mere sunt foarte delicioase și se gatesc in multe feluri. Daca vrei sa faci o schimbare și sa renunți la tava, poți sa alegi placinta cu mere la tigaie. Este gata in 10 minute, ai nevoie de puține ingrediente și are un gust savuros.

Rețeta de rulada cu carne tocata. Vei obține un preparat delicios

21:25, 19.02.2024 - Mesele in familie sunt speciale, astfel ca și preparatele pe care le servim trebuie sa fie la fel. Rulada cu carne tocata este delicioasa și este ideala pentru momentele speciale alaturi de cei dragi.

Gogoșile, desertul de care nu ne saturam niciodata (P)

19:10, 15.02.2024 - Cine a inventat gogoșile?Exista mai multe povești despre inventarea gogoșilor. Una dintre ele spune ca au fost facute pentru prima data de coloniștii olandezi din America de Nord in secolul al XIX-lea. O alta poveste spune ca un marinar olandez pe nume Hansen Gregory a inventat gogoșile pe o nava in…

Cat timp rezista carnea de vita tocata in frigider, de fapt. La ce trebuie sa fii atent cand o vei consuma

09:25, 06.02.2024 - Pentru ca este extrem de consumata in intreaga lume, este foarte important sa ținem cont de siguranța alimentara și sa respectam regulile in vigoare atunci cand vine vorba despre carne. In schimb, alimentele alterate pot duce la probleme grave de sanatate, motiv pentru care ar trebui sa evitam sa se…

Reteta de sloi de oaie. Reteta de sloi muntenesc de porc

09:06, 06.02.2024 - Sloiul este un preparat culinar gatit din carne de oaie, insa rețeta poate fi reinterpretata dupa bunul plac. Iata cum faci acasa racitura de oaie sau sloi de oaie, dar și care este cea mai buna rețeta de sloi muntenesc de porc.Sloiul este o mancare tradiționala, denumita și racitura ciobaneasca de…


Ce parere ai despre aceasta stire?