Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât timp rezistă carnea de vită tocată în frigider, de fapt. La ce trebuie să fii atent când o vei consuma

Publicat:

Pentru ca este extrem de consumata in intreaga lume, este foarte important sa ținem cont de siguranța alimentara și sa respectam regulile in vigoare atunci cand vine vorba despre carne. In schimb, alimentele alterate pot duce la probleme grave de sanatate, motiv pentru care ar trebui sa evitam sa se strice mancarea. Iata ce trebuie sa facem și cu carnea tocata de vita, care nu poate fi ținuta la rece la nesfarșit!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inspectorii ANPC, sfaturi importante pentru romani inainte cu cateva zile de 1 Mai: „Aveți grija la carnea tocata și la bere” 

15:45, 27.04.2024 - Cu doar cateva zile inainte de 1 Mai, zi libera pe care majoritatea romanilor o sarbatoresc cu gratare in aer liber, pe scurt, mici și bere, directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, sfatuiește oamenii sa refuze produsele din carne tocata pentru…

Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum

10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…

Cate zile rezista cașcavalul in frigider. Cum sa il depozitezi

18:01, 13.03.2024 - Cate zile rezista cașcavalul in frigider? Cașcavalul este delicios, dar ca sa reziste mult timp in frigider, trebuie sa știi cum sa il depozitezi, dar și semnele clare ca acesta nu ar mai trebui consumat. Lactatele sunt alimente perisabile, iar daca mananci cașcaval stricat, probabil te vei alege cu…

Cum se prajește broccoli. Rezista la frigider foarte puțin: cum arata cand nu mai poate fi consumat

08:10, 20.02.2024 - Un aliment sanatos, gustos, dar pe care romanii au inceput sa il adauge in meniul lor de zi cu zi relativ recent. Cu toate ca, la prima vedere, nu pare deloc complicat de preparat, trebuie sa ii știi secretul pentru a te bucura din plin de aroma sa deosebita. Afla, din randurile de mai jos, […] The…

De ce ne face rau carnea tocata: „Majoritatea o prepara cum nu trebuie și din ce nu trebuie”

16:00, 11.02.2024 - Deseori auzim recomandarea medicilor de a evita carnea tocata sau de a diminua cantitațile consumate. Cu atat mai mult daca ne confruntam cu afecțiuni biliare, hepatice, gastrice sau pancreatice. Sfaturile vin in special in preajma sarbatorilor, cand consumam diverse preparate tradiționale in care este…

Cate ore rezista carnea de vita tocata in frigider. Atenție la acest detaliu cand o vei consuma

20:00, 05.02.2024 - Este foarte important sa ținem cont de siguranța alimentara și sa respectam regulile in vigoare. Alimentele alterate pot duce la probleme grave de sanatate, motiv pentru care ar trebui sa evitam sa se strice mancarea. La fel trebuie sa facem și cu carnea tocata de vita, care nu poate fi ținuta la rece…

Cum sa gatești burta de porc. Cate zile rezista la frigider sau congelator

20:00, 02.02.2024 - Daca ești un fan al carnii de porc, cu siguranța știi ce reprezinta burta de porc. Cand este feliata și in stare rigida, devine slanina. Lasat intreg sau taiat in bucați mai mici, produsul reacționeaza bine la caldura, facandu-l fraged cand este gatit astfel. Cate zile poate fi pastrat la frigider sau…

Noua lista de alimente cu adaos comercial plafonat: Au ieșit cozonacul, drojdia, margarina, bulionul, usturoiul și carnea tocata / Intra magiunul și untul

12:20, 30.01.2024 - Noua lista de alimente care vor avea adaos comercial plafonat pentru inca 2 luni cuprinde 17 alimente in loc de 21 de alimente anterior, potrivit proiectului de ordonanța scos marți in dezbatere de Ministerul Agriculturii. Din lista au ieșit cozonacul, drojdia, margarina, bulionul, usturoiul și carnea…


Ce parere ai despre aceasta stire?