Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Last Vegas” se pregătește să ia cu asalt box-office-ul nord-american

Publicat:

-ul a fost, seara trecuta, gazda uneia dintre cele mai așteptate premiere cinematografice a toamnei. „”, comedia pe ale carei platouri de filmare s-au intalnit pentru prima data , și , se pregatește sa ia cu asalt box-office-ul nord-american.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kremlinul pregatește riposta dupa noul ajutor american pentru Ucraina: Ce se va intampla daca ucrainenii vor primi rachete ATACMS

15:05, 24.04.2024 - Kremlinul a declarat miercuri ca Rusia isi va extinde si mai mult "zona-tampon" din interiorul Ucrainei, daca Kievul primeste de la Statele Unite rachete ATACMS cu raza de actiune mai lunga, care ii permit sa loveasca mai adanc in interiorul Rusiei, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Universitatea Columbia, acuzata de antisemitism, si-a aparat pozitia in fata Congresului american

13:50, 18.04.2024 - Rectorul Universitatii Columbia din New York a aparat miercuri in fata Congresului american lupta dusa impotriva antisemitismului in campusul acestei unitati de invatamant superior, afectata la fel ca multe altele din Statele Unite de razboiul dintre Israel si Hamas.

Robert De Niro pregatește banii pentru litoralul Marii Negre. Unde investește celebrul actor

21:15, 15.04.2024 - Robert De Niro, celebrul actor și co-fondator al companiei hoteliere Nobu Hospitality, se pregatește sa aduca o nota de rafinament și lux pe litoralul Marii Negre din Bulgaria. Compania hoteliera la care De Niro este co-proprietar se pregatește sa inaugureze doua hoteluri de lux in Bulgaria, iar unul…

Filmul „Ghostbusters: Frozen Empire", pe primul loc in box-office-ul nord-american

15:10, 25.03.2024 - Comedia „Ghostbusters: Frozen Empire", produsa de Sony Pictures, a debutat pe prima pozitie in box- office-ul nord-american, cu incasari de 45,2 milioane de dolari de vineri pana duminica, potrivit estimarilor firmei de specialitate Comscore, informeaza Xinhua, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?