Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lapte de pasăre. Bucuria dulce a copilăriei

Publicat:

Mod de preparare lapte de pasare

Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma, apoi se adauga cateva linguri de zahar, batand in continuare pana cand compozitia se intareste si sta pe tel chiar si atunci cand este ridicat. Intr-un castron se bat galbenusurile cu zaharul ramas si cu faina pana in momentul in care se obtine o compozitie omogena, cremoasa, de culoare alba. Concomitent, se pune laptele la fiert, intr-o craticioara, adaugandu-se si zaharul vanilat.

Cand laptele incepe sa fiarba, se da focul mai mic si, folosind o lingura, se formeaza bulgari de albus…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

30-31 mai: Sarbatoarea copilariei, la Sebeș. Tombola cu biciclete in școli și daruri pentru copii

09:06, 28.05.2024 - 30-31 mai: Sarbatoarea copilariei, la Sebeș. Tombola cu biciclete in școli și daruri pentru copii Sarbatoarea copilariei, la Sebeș. Și in acest an, pentru a marca Ziua Internaționala a Copilului, Primaria municipiului Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” au pregatit evenimente recreative dedicate…

ULIȚA COPILARIEI – IERI ȘI AZI

16:15, 27.05.2024 - 1 IUNIE 2024 Muzeul Județean de Istorie și Arta Zalau, instituție publica de cultura care funcționeaza sub autoritatea Consiliului Județean Salaj, va invita pe „Ulița copilariei – Ieri și azi”. Evenimentul va avea loc sambata, 1 iunie 2024, intre orele 11,30 și 16,00, la sediul muzeului și in zona pietonala…

MACAO! Bucuria jocurilor de carți: cand tradiția bate tehnologia (P)

13:50, 22.05.2024 - MACAO! Bucuria jocurilor de carți: cand tradiția bate tehnologia (P) In era tehnologiei avansate și a jocurilor video sofisticate, uneori uitam ca cele mai distractive momente pot fi traite intr-un mod simplu și tradițional. Nu este nevoie sa investim sume mari de bani in console sau jocuri moderne…

Tiramisu cu sos de capsuni

00:05, 26.04.2024 - Ingrediente: 5 oua, 250 g mascarpone, 300 g capșuni, 100 ml apa, 23 pișcoturi, 7 linguri zahar, 1 lingurita esenta de vanilie, sare Mod de preparare: Se spala casunile, se curata si se taie felii. Se pun intr-un vas, cu apa si doua linguri de zahar, si se fierb cinci minute. Se mixeaza cu un mixer vertical…

Rețete de prajituri marmorate

09:05, 15.04.2024 - Prajitura marmorata este, de regula, aluatul pufos, fraged, in care adaugi diferite ingrediente și arome care sa se imbine perfect in straturi distincte, pentru a obține un aspect marmorat. Iata și cateva rețete de prajituri marmorate.De regula, daca adaugi cacao sau creme de prajituri, sau așezi prajitura…

Paine cu lapte batut in aluat. Cea mai pufoasa și alba paine

09:40, 25.03.2024 - Painea de casa este, de cele mai multe ori, mai gustoasa decat painea din comerț. Controlul ingredientelor este la tine, dar și satisfacția obținerii unui produs preparat in casa. In plus, mirosul aluatului copt, care inunda bucataria, te poarta cu nostalgie catre casa bunicii și al ei carnețel cu rețete…

Dr. Daniel Natusch: Mancați carne de piton, nu de vita, porc sau pasare, daca vreți sa salvați planeta

10:16, 15.03.2024 - Dr. Daniel Natusch a mancat o mulțime de pitoni birmani de-a lungul anilor. „Cu riscul de a repeta un clișeu, are un gust asemanator cu cel de pui”, spune el citat de The Times. „Treci cuțitul de-a lungul spatelui șarpelui și aproape ca obții un fileu de 4 m lungime. Carne alba și ferma, fara oase.…

Mancați carne de piton, nu de vita, porc sau pasare, daca vreți sa salvați planeta

08:15, 15.03.2024 - Dr. Daniel Natusch a mancat o mulțime de pitoni birmani de-a lungul anilor. „Cu riscul de a repeta un clișeu, are un gust asemanator cu cel de pui”, spune el citat de The Times, potrivit g4media.ro. „Treci cuțitul de-a lungul spatelui șarpelui și aproape ca obții un fileu de 4 m lungime. Carne alba…


Ce parere ai despre aceasta stire?