Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lămâia – cât de bună este pentru copii și de la ce vârstă poate fi consumată

Publicat:

Lamaia ajuta in scorbut, problemele digestive, diaree, boli orale, intarește sistemul imunitar, lupta impotriva frigului și vindecarii și previne holera. Ofera diferite beneficii pentru sanatate atit copiilor, cat și adulților. Atunci cand lamaia este coapta, stratul exterior va deveni galben și va oferi o cantitate buna de suc și puține semințe. Lamaile sunt unele dintre cele mai bune fructe care trebuie consumate in timpul verii. Sucul de lamaie este ideal pentru a va ajuta sa va recuperați de la soarele fierbinte și va hidrateaza bine. Furnizeaza, de asemenea, vitamine și minerale esențiale…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Ce este apa de cocos. Beneficii si riscuri

10:05, 13.04.2024 - Apa de cocos poate fi consumata ca atare, imediat cum desfaci o nuca de cocos proaspata, și poate furniza organismului substanțe nutritive esențiale pentru o dezvoltare optima. Descopera ce beneficii are consumul de apa de cocos, dar și care sunt riscurile consumului in exces.Confundata de multe ori…

Semințele de in, importante beneficii pentru sanatate

17:10, 12.04.2024 - Semințele de in, cu aroma sa blanda, de nuca și consistența crocanta, sunt un ingredient versatil care poate imbunatați gustul și textura aproape oricarei rețete. O porție de semințe de in furnizeaza proteine, fibre și acizi grași omega-3. Consumul poate contribui la scaderea riscului de apariție a…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

07:16, 05.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

13:55, 04.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…

De ce sa pui zeama de lamaie in apa in care fierbi ouale

13:25, 26.02.2024 - Ouale fierte sunt foarte sanatoase consumate cu limita, insa decojirea lor poate fi adesea o adevarata provocare. Din fericire, exista cateva metode pe care le puteți utiliza pentru o decojire mai ușoara. Zeama de lamaie are foarte multe beneficii, iar adaugarea ei in apa in care fierbem ouale este…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…

Cum evitam excesul de sare

16:25, 23.02.2024 - Chiar daca auzim mereu ca sarea dauneaza sanatații, nu eliminați sarea din alimentație, ci doar excesul de sare! Exces inseamna peste 5 grame pe zi, conform OMS. Doar persoanele care sufera de boli de inima trebuie sa manance fara sare și asta exclusiv sub control medical. Evitarea excesului de sare…

Fragezirea carnii de vita. Ce trebuie sa faci inainte sa o gatești

15:15, 11.02.2024 - Oamenii consuma carne de vita de mii de ani, iar modul de preparare a evoluat semnificativ de-a lungul timpului. Fragezirea carnii de vita a fost și este un aspect important pentru a te bucura de o textura placuta și este bine sa știi ce trebuie sa faci inainte sa o gatești. Despre carnea de vita, riscuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?