Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lagarde (FMI): Creşterea economică mondială va fi 'mai puternică şi mai bine repartizată' în 2018

Publicat:

Directoarea generala a (FMI), , a estimat ca in anul 2018 cresterea economiei mondiale va fi 'mai puternica si mai bine repartizata' intre statele lumii, continuand procesul inceput dupa criza economica din anii 2007-2008, consemneaza agentia EFE.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia se afla in continuare in crestere economica in pofida sanctiunilor, iar Razboiul din Fasia Gaza afecteaza tarile din regiune, arata noi previziuni BERD

12:56, 15.05.2024 - BERD, care isi tine adunarea anuala la Erevan, in Armenia, pana joi, a publicat noi previziuni cu privire la o crestere economica in toate regiunile pe care le acopera. ”Cred ca este nerealist sa ne asteptam ca aceste sanctiuni impuse Rusiei sa conduca la o criza economica si financiara profunda, asa…

Economia Marii Britanii a revenit spectaculos din recesiune: Creșterea economica a uimit pe toata lumea

02:55, 11.05.2024 - Economia Marii Britanii a inregistrat in primul trimestru al anului 2024 cea mai mare crestere din ultimii aproape trei ani, punand capat recesiunii tehnice in care intrase in a doua jumatate a anului trecut si oferind un impuls premierului Rishi Sunak inainte de alegeri, relateaza Reuters si AFP. Doua…

FMI: Italia si Franta sa reduca cheltuielile rapid, iar Germania sa stimuleze cresterea economica

09:55, 22.04.2024 - Italia si Franta ar trebui sa reduca cheltuielile mai rapid, pentru a tine datoriile publice sub control, iar Germania sa aloce fonduri mai mari pentru a-si relansa cresterea economica, recomanda FMI.

BNR traduce creșterea economica din Romania: E susținuta din consumul privat!

22:00, 17.04.2024 - Cresterea economica din T1 a fost susținuta de consumul privat, data fiind accelerarea puternica a vanzarilor din retail, arata BNR. Exportul net este insa posibil sa aiba un aport negativ marit, relateaza Ziarul Financiar.

FMI lovește in Guvernul Romaniei: Estimarile privind creșterea economica scad

16:35, 16.04.2024 - Fondul Monetar International (FMI) a revizuit in scadere estimarile privind cresterea economiei romanesti in acest an, de la 3,8% cat estima in octombrie, pana la 2,8%, arata cel mai nou raport "World Economic Outlook", publicat marti de institutia financiara internationala.

ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației

07:40, 13.04.2024 - Creșterea inflației din Statele Unite a inmulțit plasamentele in moneda americana și a depreciat activele considerate riscante, cum sunt monedele de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației first appeared on Informatia Zilei .

Marcel Ciolacu, despre creșterea PIB-ului: ,,Dovada ca stabilitatea politica aduce stabilitate economica”

07:10, 12.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi la inceputul ședinței de Guvern ca produsul intern brut al țarii a crescut simțitor anul trecut, aceasta fiind ,,dovada cea mai buna ca stabilitatea politica la guvernare aduce stabilitate in economie.” De asemenea, șeful Guvernului a vorbit și despre scaderea…

INS a revizuit in sus creșterea economica a Romaniei din 2023, la 2,1%

10:35, 08.03.2024 - Institutul National de Statistica (INS) a revizuit in sus cresterea economica din 2023, la 2,1%, respectiv in jos pe cea din trimestrul IV al anului trecut, la -0,5%, conform datelor provizorii.


Ce parere ai despre aceasta stire?