Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La un pas de o tragedie | Accident pe Frăsinet (foto)

Publicat:

Un tanar șofer din Buzau a fost la un pas sa produca o tragedie pe strada Frasinet din municipiul Buzau. El a intrat cu mașina in plin intr-un tractor aparținand societații de salubritate RER Sud, doar norocul facand ca nimeni sa [...] citește mai mult Post-ul La un pas de o tragedie | Accident pe Frasinet (foto) apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe reporterbuzoian.ro…  

Sursa articol: reporterbuzoian.ro


Stiri pe aceeasi tema

(FOTO) Accident pe E85, la Poșta Calnau

12:10, 23.04.2024 - Trafic dirijat pe DN2E85, in jurul pranzului, in localitatea Poșta Calnau, in urma accident rutier. ,,Din primele date ar fi vorba de o coliziune intre 3 autovehicule implicate. La acest moment 2 persoane sunt evaluate medical.” , transmite IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Accident pe drumul județean spre Pitulicea

22:35, 02.04.2024 - Trafic dirijat pe DJ 102 H, in aceasta seara, in apropiere de localitatea Pitulicea, in urma unui accident rutier. ,,Din primele date se pare ca este implicat un singur autovehicul, o persoana este evaluata medical la acest moment.” , transmite Biroul de Presa al IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

TRAGEDIE LA LOCUL DE MUNCA Muncitor decedat intr-un accident la locul de munca

11:55, 14.03.2024 - Este alarmant faptul ca astfel de incidente sunt ignorate sau mușamalizate, deși viața și siguranța angajaților sunt in joc The post TRAGEDIE LA LOCUL DE MUNCA Muncitor decedat intr-un accident la locul de munca first appeared on Informatia Zilei .

Tragedie la Stalpu, dupa un incendiu devastator

22:15, 07.03.2024 - Joi seara, doi barbați au fost gasiți decedați intr-o locuința cuprinsa de flacari, localitatea buzoiana Stalpu.  Potrivit ISU Buzau, imediat dupa primirea apelului care anunța producerea incendiului, la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apa și spuma, o autocisterna, o descarcerare…

Tragedie pe DN11: 5 raniți, dintre care 2 morți, in urma unui accident cumplit

12:46, 03.03.2024 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Romane anunța ca circulația rutiera a fost reluata pe DN 11, in localitatea Targu Secuiesc, județul Covasna, dupa ce a fost temporar blocata in urma unei coliziuni frontale intre doua autoturisme. Evenimentul tragic s-a soldat cu 5 victime, dintre…

(FOTO/UPDATE) Accidente rutiere in Buzau și in Boldu. Mașina de Poliție rasturnata pe DN 22

10:15, 29.02.2024 - Doua accidente rutiere s-au produs in aceasta dimineața, unul in municipiul Buzau și altul in localitatea Boldu. Primul accident – UPDATE – ,,Din primele date de la fața locului a reieșit ca este vorba de o coliziune intre doua autoturisme, unul condus pe direcția strada Alexandru Marghiloman catre…

(FOTO) Trafic blocat. Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:50, 15.02.2024 - Trafic blocat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui grav accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ , anunța IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.


Ce parere ai despre aceasta stire?