Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La patru luni de când a devenit mamă, Andreea Mantea face declarații inedite: "Am picat din picioare când..."

Publicat:

  este o femeie împlinita! La patru luni de când a devenit mama, centrul universului sau are un singur nume: David!

"O perioada nu am plecat deloc de lânga el, dar apoi am mai plecat cu treaba. Si când ma întorceam acasa, facea ca toate alea. Dupa ce a trecut de perioada colicilor, a devenit un copil foarte cuminte. E înconjurat de femei, ma ajuta mama, deci David o sa fie înconjurat de femei",  a declarat la emisiunea "" de la .

Deși își dorește…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Star Matinal. Oana Zavoranu, primele declarații dupa ce a ajuns astazi in fața magistraților, in dosarul de șantaj. De ce vrea sa il traga la raspundere pe avocatul ei / VIDEO

12:35, 25.03.2024 - La finalul lunii februarie, Oana Zavoranu a ajuns in fața magistraților in dosarul in care este acuzata de șantaj. Astazi, bruneta a fost, din nou, la Curtea de Apel și susține ca iși va trage și avocatul la raspundere, dupa ce apele se vor liniști.

Star Matinal. Anca Serea, noi declarații dupa ce a ajuns la spital cu copiii. S-au confruntat cu probleme de sanatate in urma cu cateva zile / VIDEO

17:00, 07.03.2024 - Anca Serea a ajuns de urgența la spital cu trei dintre copii in urma cu cateva zile. Vedeta spunea ca micuții au avut probleme de sanatate serioase, au ajuns la o clinica privata, iar mai apoi la un spital de stat.

Star Matinal. Kamara și Gabriella Nastas, primele declarații dupa casatorie. Cei doi indragostiți au avut mari emoții: „Surprinzator... / VIDEO

12:10, 23.02.2024 - Kamara și Gabriella Nastas au facut primele declarații, dupa ce s-au casatorit. Cei doi indragostiți au avut mari emoții, chiar daca nu au devenit soț și soție pana la adanci batraneți. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Kamara s-a casatorit cu Gabriella Nastas! Cei doi indragostiți au facut marele pas / VIDEO

11:00, 23.02.2024 - Gabriella Nastas i-a pus inima pe jar lui Kamara! Cei doi s-au casatorit! Imaginile de la eveniment, in exclusivitate pentru Antena Stars. Indragostiții au facut marele pas, dar certificatul nu este unul obișnuit. Iata cat timp dureaza juramantul dintre ei.

Star Matinal. Radu Banica, discret atunci cand vine vorba de iubire. Ce declarații a facut fiul lui Ștefan Banica despre acest subiect / VIDEO

08:55, 20.02.2024 - Radu Banica este foarte discret atunci cand vine vorba de iubire. In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, fiul lui Ștefan Banica a vorbit despre acest subiect delicat din viața lui. Iata ce declarații a facut baiatul artistului!

Star Matinal. Tinu Vidaicu a facut lumina! Ce a spus celebrul DJ despre petrecerea cu vedete, acolo unde un barbat a fost ucis: „Au fost doua...” / VIDEO

09:01, 12.02.2024 - Tinu Vidaicu a facut lumina! In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, celebrul DJ a vorbit despre petrecerea cu vedete, acolo unde Sorin, un barbat in varsta de 41 de ani, a fost ucis cu bestialitate. Iata ce a spus acesta despre tragedia care a șocat pe toata lumea!


Ce parere ai despre aceasta stire?