Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La 90 de ani, celebrul Roman Polanski va fi judecat anul viitor, în Los Angeles, pentru viol

Publicat:
La 90 de ani, celebrul Roman Polanski va fi judecat anul viitor, în Los Angeles, pentru viol

va fi judecat anul viitor, in , in procesul civil pentru presupusul viol al unei adolescente in 1973. Cineastul este acuzat de viol, agresiune sexuala și provocarea unei grave suferințe emoționale.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Xtra Night Show. Luis Gabriel a recunoscut! Cați bani a caștigat manelistul din cea mai virala piesa a lui: „Toate diamantele” / VIDEO

22:00, 29.03.2024 - Luis Gabriel a recunoscut! Celebrul interpret de muzica de petrecere a raspuns la una dintre cele mai așteptate intrebari ale fanilor sai. Iata cați bani a caștigat manelistul din cea mai virala piesa a lui, intitulata "Toate diamantele"!

Sean Diddy, artist ziua și proxenet noaptea? Prințul Harry este menționat in dosar

19:15, 29.03.2024 - Sean Diddy (54 de ani), pe numele sau real Sean John Combs, este ținta unei anchete uriașe in SUA! Celebrul rapper, producator și actor american, care deține o avere de 1 miliard de dolari, a fost implicat intr-un dosar cu trafic de persoane. Agenții federali au efectuat raiduri la proprietațile muzicianului…


Ce parere ai despre aceasta stire?