Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Klaus Iohannis, reacție după ce patru români au murit în accidentul din Italia! Mesajul transmis de președinte: „Multă putere familiei îndoliate”

Publicat:

In fața unei tragedii de proporții, președintele Romaniei, , nu a ramas indiferent. Dupa ce patru cetațeni romani și-au pierdut viața intr-un grav accident de autocar in Italia, liderul țarii a transmis un mesaj emoționant de condoleanțe și sprijin familiilor indurerate.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, reacție dupa audierea judecatoarei Ancuța Popoviciu: „Pentru ce au murit copiii astia?”

15:01, 24.04.2024 - Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, a reacționat, dupa ce Ancuța Popoviciu a fost audiata de oamenii legii. Ce a spus barbatul despre atitudinea judecatoarei care se ocupa de cazul care a șocat Romania.

El este Petronel, romanul mort in explozia de la hidrocentrala din Italia. Doi copii au ramas fara tata: "Multa putere familiei indurerate"

14:36, 10.04.2024 - Petronel Tanase locuia in Settimo Torinese de mai mulți ani alaturi de soția și cei doi copii ai lor. Barbatul, in varsta de 45 de ani, si-a pierdut viata in urma exploziei de la hidrocentrala din Italia.

Mesajul rapid transmis de Klaus Iohannis noului președinte al Slovaciei, Peter Pellegrini, pro rus!

19:50, 07.04.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a felicitat, duminica, pe Peter Pellegrini, cel care a caștigat alegerile prezidențiale in Slovacia. Peter Pellegrini este un populist pro rus și un aliat al premierului Robert Fico.

Tanar din Rascruci, DISPARUT in Italia. Mesajul transmis de fratele sau – FOTO

17:50, 20.02.2024 - Un tanar in varsta de 28 de ani, din Rascruci, este disparut. Ultima data s-a putut lua legatura cu el pe 8 februarie 2024, cand se afla in zona Calabria din Italia. De atunci, nu se mai știe nimic de el. Cengeri Razvan are inalțimea aproximativa de 1,70 m, circa 85 kg, constituție atletica, fața ovala,…

Un preot din București a murit: Mesajul transmis de Patriarhul Daniel

19:46, 17.02.2024 - Parintele Patriarh Daniel a transmis un mesaj de condoleanțe la slujba de inmormantare a Parintelui Bogdan Mircea Gorețchi, preot misionar in cadrul Cancelariei Protoieriei Sector 2 Capitala, oficiata sambata, 17 februarie 2024, la Biserica Oțetari din București, scrie basilica.ro.Text integral:Parintele…

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea a murit. Mesajul presedintelui CJ Constanta, Mihai Lupu

13:55, 17.02.2024 - Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Catalin Toma, a murit sambata dimineata, transmite Vrancea24. El se afla internat la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Cu profunda tristete si regrete, ne alaturam in doliu familiei si comunitatii Vrancei in urma trecerii in nefiinta a domnului Catalin Toma,…

Florin Salam, prima reacție dupa ce a fost saltat de polițiști și dus la audieri. Mesajul transmis de manelist dupa ce a plecat de la Parchet: "Pot sa va dau in judecata"

15:10, 08.02.2024 - La scurt timp dupa ce a plecat de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovița, unde fusese dus pentru audieri, dupa ce a fost saltat de polițiști, Florin Salam a facut primele declarații. Ce mesaj a transmis manelistul.

Mesajul transmis de Klaus Iohannis catre Majestatea Sa Regele Charles al III-lea, dupa ce monarhul britanic a fost diagnosticat cu cancer: "Ii dorim recuperare completa"

11:35, 06.02.2024 - Regele Charles al III-lea se confrunta cu probleme grave de sanatate. Monarhul britanic a fost diagnosticat cu o forma de cancer. Iata mesajul transmis de Klaus Iohannis catre Majestatea Sa Regele Charles al III-lea!


Ce parere ai despre aceasta stire?