Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kim Kardashian a împlinit 41 de ani. Ce urări emoționante a primit din partea mamei și a surorii ei

Publicat:

a implinit 41 de ani, iar familia și apropiații nu au uitat sa-i faca urari, cadouri și sa-i spuna cat de mult o iubesc. Mama și sora ei Khloe i-au transmis cele mai emoționate mesaje vedetei de peste ocean.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iuliana Tudor, declarații emoționante dupa moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferința: ”E o lupta” / VIDEO

16:25, 29.03.2024 - Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, insa peste care a reușit sa treaca. Prezentatoarea TV a facut declarații emoționante despre cum a reușit sa accepte ca mama ei nu mai este și sa iși revina din suferința.

Momente emoționante la Botoșani: Aryan s-a intalnit cu polițiștii care l-au salvat din padure și a primit cadouri de la ei

17:20, 25.03.2024 - Intalnire emoționanta la Botoșani. Aryan, copilul de doi ani gasit in padure dupa mai bine de 24 de ore de cautari, s-a intalnit luni cu salvatorii sai. A stat de vorba cu cei trei polițiști, care i-au oferit și cadouri.

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Gabriel Torje, urari pentru femeile din viața sa, de 8 martie. Ce le-a transmis fotbalistul surorii, mamei, dar mai ales iubitei: ”La mulți ani” / FOTO

12:15, 08.03.2024 - Gabriel Torje a marcat cum se cuvine Ziua Internaționala a Femeilor. Atacantul de la CS Concordia Chiajna a transmis mesaje importante, pe rețelele de socializare, pentru sora, mama și iubita sa, adaugand și cate o fotografie. Fanii au putut vedea cum arata femeile din viața fotbalistului.

Xtra Night Show. Catalin Bordea, detalii emoționante despre decesul mamei sale. Ce a facut comediantul dupa inmormantare: ”Inca plang” / VIDEO

23:45, 05.03.2024 - Catalin Bordea trece prin momente grele dupa moartea mamei sale. Evenimentul tragic a avut loc in urmi cu o luna, dar durerea pe care o resimte este extrem de mare. La scurt timp dupa inmormantare, comediantul a urcat pe scena, in fața publicului.

Oana Roman, declarații emoționante la 4 zile de la inmormanatarea mamei sale, Mioara Roman: „Nu e creștinește sa acuzam, sa barfim”

11:50, 01.03.2024 - La 4 zile de la inmormantarea Mioarei Roman, Oana Roman a facut cateva declarații emoționante pe una dintre rețelele de socializare. Fiica lui Petre Roman spune ca mama ei a fost condusa pe ultimul drum cu multa decența și ca aceasta a lasat in urma ei „o moștenire umana, intelectuala, sufleteasca,…

Știrile Antena Stars. Care au fost cerințele Oanei Roman pentru inmormantarea mamei sale, Mioara. Vedeta a primit mai multe semne: ”Coliva este cu foița de aur” / VIDEO

14:35, 26.02.2024 - Mioara Roman va fi inmormantata astazi, 26 februarie 2024, la Cimitirul Reinvierea. Oana Roman a avut mai multe cerințe cu privire la acest eveniment tragic și le-a discutat pe toate cu Gabriela Lucuțar. Iata ce detalii importante a divulgat organizatoarea catre Antena Stars!


Ce parere ai despre aceasta stire?