Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kievul şi Moscova reiau discuțiile. Noile negocieri ruso-ucrainene se vor defăşura joi în Belarus

Publicat:

Kievul si Moscova reiau discuțiile. Noile negocieri ruso-ucrainene se vor defasura joi in ucraineana este asteptata joi in Belarus pentru noi negocieri ruso-ucrainene, a declarat miercuri negociatorul rus , precizand ca o incetare a focului va fi discutata la aceste noi tratative, dupa prima runda de negocieri desfasurata luni si incheiata fara rezultat. ”Delegatia ucraineana a plecat deja de la Kiev. Asteptam sa soseasca aici maine […] Citește Kievul si Moscova reiau discuțiile. Noile negocieri ruso-ucrainene se vor defasura joi in Belarus in Alba24 .

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina

18:40, 19.04.2024 - Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat vineri ca Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina nici macar in eventualitatea reluarii negocierilor de pace. „Spre deosebire de istoria de la Istanbul (negocierile ruso-ucrainene din martie 2022), nu vom face niciun fel de pauza in actiunile militare…

ISW contrazice varianta ucraineana: Nicio dovada vizuala ca forțele ucrainene au avariat sau distrus aeronave sau infrastructura

09:25, 06.04.2024 - ISW nu a gasit inca nicio dovada vizuala ca forțele ucrainene au avariat sau distrus aeronave sau infrastructura la oricare dintre cele patru baze aeriene vizate de drone vineri seara, noteaza Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW), noteaza Ukrainskapravda.

Kremlinul a instruit presa de stat sa sublinieze posibile „urme ucrainene” in informațiile despre atacul terorist de la sala Crocus. Putin: partea ucraineana „pregatea o fereastra”

15:05, 23.03.2024 - Publicațiile ruse loiale au primit instrucțiuni de la Administrația Prezidențiala Rusa pentru a sublinia posibile „urme ucrainene” in informațiile pe care le dau publicitații despre atacul terorist din sala de spectacole Crocus de langa Moscova.

Vladimir Putin joaca in forța: Suntem gata pentru negocieri de pace in Ucraina, daca Moscova primește garanții

13:05, 13.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri, un interviu postului de televiziune Rossia-1 si agentiei de presa RIA, cu cateva zile inainte de alegerile prezidential, ca este gata sa poarte negocieri pentru incheierea conflictului din Ucraina daca Moscova primește „garanții” din partea puterilor…

Turcia propune gazduirea de noi negocieri de pace ruso-ucrainene. Ministrul rus de externe promite ca Moscova nu va ataca o alta țara est-europeana.

08:40, 02.03.2024 - Turcia a propus, vineri, ministrului rus de externe Serghei Lavrov, in timpul Forumului Diplomatic de la Antalya, sa gazduiasca noi negocieri de pace ruso-ucrainene, atunci cand cele doua parti in conflict vor fi pregatite.

Moscova acuza ca prin noile sancțiuni SUA vrea sa influențeze alegerile prezidențiale din Rusia

22:00, 23.02.2024 - Cele circa 500 de noi sanctiuni impotriva Rusiei, anuntate vineri de Statele Unite, urmaresc sa creeze disensiuni intre cetatenii rusi inaintea alegerilor prezidentiale din martie, a declarat ambasadorul rus la Washington, Anatoli Antonov, conform agentiei TASS preluate de AFP.

A doua runda de negocieri privind comasarea, eșuata. Discuțiile se reiau vineri

08:20, 13.02.2024 - PSD și PNL s-au intrunit luni pentru a doua oara pentru a lua decizii in privința comasarii alegerilor, dar și daca vor avea candidați comuni la alegerile locale in marile orașe, cat și la prezidențiale. Dupa trei ore de negocieri, cele doua tabere nu s-au ințeles și s-ar putea intruni vineri pentru…

Negocieri eșuate in Coaliție privind comasarea alegerilor. Discuțiile se reiau luni

18:55, 08.02.2024 - Coaliția de guvernare nu a ajuns, joi, la o concluzie finala cu privire la comasarea alegerilor, discuțiile pe aceasta tema urmand a fi reluate la inceputul saptamanii viitoare, au precizat surse politice pentru Adevarul.


Ce parere ai despre aceasta stire?