Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Katy Perry va prezenta gala MTV Video Music Awards

Publicat:

Cantareața pop va prezenta gala MTV (VMA) din luna august, dar va și canta și va candida la unele dintre premiile importante, a anunțat joi canalul, preluat de Reuters.

Prezentarea galei MTV va da startul unui an încarcat pentru Perry, care în septembrie începe un turneu mondial, iar în 2018 va fi membra a juriului în noua varianta a show-ului de talente "".

Perry, care și-a lansat ultimul album, "Witness" în iunie, este persoana cu cei mai mulți…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

‘La Moscova, vremea incepe sa se strice de astazi’

10:50, 24.04.2024 - Andrei Muraru, ambasadorul Romaniei in SUA, a anuntat ca “la Moscova, vremea incepe sa se strice de astazi”, dupa ce Senatul SUA a votat pachetul de ajutor in valoare de aproape 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina. „Pachetul de asistența internaționala de 95 de miliarde de dolari care include Ucraina,…

Adobe anunța ca va integra in Photoshop un instrument pentru generarea „in intregime” a unor imagini cu ajutorul A.i.

18:50, 23.04.2024 - Adobe a anunțat marți ca intenționeaza sa implementeze in programul sau de editare a imaginilor Photoshop un instrument care va permite generarea „in intregime” a unor imagini cu ajutorul inteligenței artificiale (A.I.), relateaza Reuters.

(video) Doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au lovit in aer: Zece oameni au murit. Momentul, filmat

09:40, 23.04.2024 - Zece persoane au fost ucise marți, dupa ce doua elicoptere militare s-au lovit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters, screi hotnews.ro .

Louis Vuitton a pus in scena prezentarea de moda „Voyager” la Shanghai VIDEO

14:31, 19.04.2024 - Casa de moda Louis Vuitton a pus in scena joi seara la Shanghai, China, noul sau show „Voyager”, prezentand tinute asimetrice si veste boxy din piele in aceasta tara care este una din principalele piete de desfacere ale brandului francez, informeaza Reuters.

(VIDEO) Katy Perry a ramas fara bluza in timpul live American Idol

09:46, 18.04.2024 - Katy Perry a ramas fara bluza in timpul celui mai recent show live American Idol și a fost forțata sa se acopere cu o perna. Katy Perry aproape ca le-a oferit fanilor American Idol mai mult decat doar parerea ei, potrivit Mirror .Cantareața Firework, de 39 de ani, a fost nevoita sa se gandeasca repede…

Nicki Minaj va susține primul concert in Romania. Unde o vor putea vedea fanii

15:15, 18.03.2024 - Superstarul internațional Nicki Minaj va susține primul concert in Romania. Cantareața americana va urca pe scena Saga Festival, eveniment ce va avea loc intre 5 și 7 iulie la Romaero, București. Anunțul a fost facut de organizatorii evenimentului luni, 18 martie, pe rețelele de socializare. Este pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?