Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Katy Perry a născut ieri. A publicat prima poză a fiicei sale cu Orlando Bloom

Publicat:

a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, pe nume Daisy, iar prima fotografie cu micuța, publicata de tatal ei, actorul , a facut furori pe internet. Mai multe detalii, in acest articol. a nascut a nascut o fetița Celebra cantareața a devenit, ieri, mamica! Vestea cea mare […] The post a nascut ieri. A publicat prima poza a fiicei sale cu appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Parinții Raisei, fetița in varsta de doi ani, din Dolj, gasita moarta, declarații! Vor sa se faca dreptate și sa fie gasit criminalul fiicei lor: "Au fost amenințari..." / VIDEO

18:05, 28.05.2024 - Parinții micuței Raisa, fetița care și-a gasit sfarșitul intr-un mod tragic, sunt sfașiați de durere. Cei doi spun ca au fost dați in care au fost amenințari cu moartea. Copila in varsta de doi ani și jumatate și-ar fi gasit sfarșitul din cauza unor datorii?! Ce declarații au facut parinții micuței.

O cunoscuta influencerița din Romania a nascut. A devenit mama pentru prima data și a adus pe lume o fetița / FOTO

12:40, 22.05.2024 - A anunțat in urma cu cateva luni ca traiește o perioada unica de cand a aflat ca va deveni mama, iar de curand, a nascut. O cunoscuta influencerița din Romania a adus pe lume primul ei copil, o fetița perfect sanatoasa.

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Ce a aparut la locul unde a fost ucisa Danka, fetița de doi ani din Serbia. Copila a fost omorata la numai șapte minute dupa ce a disparut / FOTO

13:36, 05.04.2024 - Danka, o fetița de doi ani din Serbia, a fost data disparuta pe 26 martie. In tot acest timp, a fost cautata inclusiv in Romania, dupa ce s-a zvonit ca a fost vazuta alaturi de doua femei intr-o stație de tramvai din Viena. Parinții iși pot reveni cu greu din șoc. Vestea ca Danka a murit a venit la…

Copil dat spre adoptie din motive socante

08:40, 05.04.2024 - Doi tineri din Statele Unite și-au dat fetița de trei luni spre adopție din motive socante: nu se potrivește cu stilul lor de viața.  Mama bebelușului s-a intors la serviciu la scurt timp dupa naștere, iar soțul ei lucra și el. Nimeni nu putea avea grija de micuța. Mai mult, femeia nu și-a dorit fetița…

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Maluma a devenit tata! Iubita celebrului cantareț a nascut o fetița: „Cel mai mare vis” / FOTO

21:40, 10.03.2024 - Maluma are toate motivele sa radieze de bucurie! Celebrul cantareț a devenit tata pentru prima oara. Iubita cunosocutului artist a nascut o fetița. Ce fotografii emoționante a postat pe o rețea de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?