Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kate Beckinsale şi Len Wiseman îşi spun adio după 12 ani de mariaj

Publicat:

Sotul lui Kate Beckinsale, , intenteaza divort dupa ce 12 ani, invocând diferente irecognoscibile, informeaza thesun.co.uk.

Atât Kate Beckinsale cât si  au fost vazuti fara verigheta înca din luna noiembrie a anului trecut. Celebrul cuplu a fost vazut ultima data în luna iunie la o cina în .

Cei doi s-au cunoscut în 2003 în timpul filmarilor pentru thriller-ul Underworld si s-au casatorit un an mai târziu. Len a regizat filmul în care Kate
juca rolul unui vampir sexy.

Kate…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Sean Diddy, artist ziua și proxenet noaptea? Prințul Harry este menționat in dosar

19:15, 29.03.2024 - Sean Diddy (54 de ani), pe numele sau real Sean John Combs, este ținta unei anchete uriașe in SUA! Celebrul rapper, producator și actor american, care deține o avere de 1 miliard de dolari, a fost implicat intr-un dosar cu trafic de persoane. Agenții federali au efectuat raiduri la proprietațile muzicianului…

Povestea crunta de viața a lui Nicolai Tand. Celebrul bucatar a indurat adevarate chinuri: „Am mancat conserva de pisici”

16:01, 04.03.2024 - Drumul spre succes este plin de provocari și situații menite sa ne intareasca, iar Nicolai Tand se numara printre vedetele noastre de succes, insa cu un trecut plin de provocari și lipsuri. Inainte de a fi un bucatar desavarșit, a indurat foamea și lipsa unui trai decent pe strazile din Franța, noteaza…

Știrile Antena Stars. Chiara Ferragni și soțul ei, desparțire dupa 5 ani de mariaj. Ce probleme au dus la separare / FOTO

20:40, 23.02.2024 - Chiara Ferragni și soțul ei, Fedez, s-au desparțit dupa un mariaj de cinci ani. Intre cei doi au aparut mai multe tensiuni care au dus la separare. Rapperul a decis sa se mute din locuința conjugala intr-un apartament. Zvonurile afirma ca ar fi plecat alaturi de asistenta sa.

Doliu la Hollywood! Un actor din celebrul serial ”The Office” s-a stins din viața

14:05, 21.02.2024 - Este doliu la Hollywood! Un actor din celebrul serial The Office” s-a stins din viața, in urma cu puțin timp. Anunțul trist a fost facut de colegii lui, care in aceste momente sufera cumplit dupa pierderea lui! Iata despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?