Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Justiţia rusă prelungeşte detenţia provizorie a jurnalistului american Evan Gershkovich, acuzat de spionaj, până la 30 ianuarie

Publicat:

Un tribunal de la Moscova a prelungit marti cu doua luni - pana la 30 ianuarie - detentia provizorie a jurnalistului american , arestat la sfarsitul lui martie in Rusia cu privire la ”spionaj”, o acuzatie pe care acesta o respinge, relateaza AFP, potrivit news.ro.

Perioada detentiei lui  (...) a fost prelungita cu doua luni (...), pana la 30 ianuarie 2024”, anunta intr-un comunicat serviciul de presa al Tribunalului Lefortovski.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 804. Un soldat american a fost arestat in Rusia. MAE rus: "Nu are legatura cu spionajul sau cu politica"

11:00, 07.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 804. NATO, UE si SUA au calificat drept iresponsabile exercitiile militare pentru folosirea unor arme nucleare tactice anuntate de Moscova, care si-a motivat aceasta decizie in urma declaratiilor unor oficiali occidentali si implic

Un tribunal din Rusia a respins cea mai recenta cerere a lui Evan Gershkovich de eliberare din arestul preventiv

18:50, 23.04.2024 - O instanta din Moscova a respins cererea jurnalistului american Evan Gershkovich de eliberare din arestul preventiv inainte de procesul in care este acuzat de spionaj, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania.

Dupa un an de inchisoare, Rusia prelungește detenția jurnalistei americane Alsu Kurmașeva, rapita și inchisa de Kremlin

07:35, 02.04.2024 - Un tribunal din Rusia a prelungit, luni, detenția jurnalistei ruso-americane Alsu Kurmașeva, rapita de regimul criminal de la Kremlin și acuzata de fapte fictive, pana pe 5 iunie, scrie digi24.ro .

Mesajul familiei jurnalistului Evan Gershkovich, arestat anul trecut in Rusia sub acuzatia de spionaj

14:30, 29.03.2024 - La un an de la arestarea sa in Rusia pentru spionaj, publicatia Wall Street Journal a publicat vineri o scrisoare deschisa a familiei jurnalistului american Evan Gershkovich, arestat in Rusia sub acuzatia de spionaj.

Kremlinul cere „tacere deplina” in cazul jurnalistului american Evan Gershkovich, inchis la Moscova pentru spionaj

21:21, 28.03.2024 - Kremlinul a transmis joi ca este nevoie de tacere deplina atunci cand vine vorba de discuțiile despre posibilele schimburi de prizonieri care il implica pe Evan Gershkovich, un reporter Wall Street Journal arestat in Rusia in urma cu un an, sub suspiciunea de spionaj, noteaza Reuters.

Cazul Evan Gershkovich - Se negociaza un schimb de deținuți intre SUA și Rusia

16:36, 28.03.2024 - Kremlinul a anuntat joi ca sunt in desfasurare discutii in vederea unui eventual schimb de detinuti intre Washington si Moscova in care sa fie implicat si jurnalistul american Evan Gershkovich, acuzat de spionaj si incarcerat in Rusia de aproximativ un an, informeaza AFP si Reuters, potrivit Agerpres.…

Rusia a decis arestarea in lipsa a sefului Serviciului de Securitate din Ucraina: este acuzat de 'terorism'

15:25, 26.03.2024 - Tribunalul Basmanni din Moscova a decis marti arestarea in lipsa a sefului Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), Vasil Maliuk, acuzat de terorism, transmite EFE, relateaza Agerpres. "Prin decizia Tribunalului districtual din Basmanni de la Moscova, se decide sa se impuna lui Vasil Vasilievici…

O instanta din Moscova prelungeste pana la 30 iunie arestarea preventiva a jurnalistului american Evan Gershkovich

15:10, 26.03.2024 - Tribunalul municipal din Moscova a prelungit marti pana la 30 iunie arestarea preventiva a jurnalistului american Evan Gershkovich, acuzat de spionaj impotriva Rusiei, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?