Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jurnalistii s-au aliat impotriva sefei DNA. Faptul ca DNA intervine în procesul CIVIL al lui Kovesi, de NETOLERAT!

Publicat:

Direcția Naționala Anticorupție intervine in procesul civil dintre Laura Codruța Kovesi și jurnaliștii , , , și . Șefa DNA cere 1 milion de lei daune, dupa ce in platoul ”” s-au pus simple intrebari și s-au emis opinii, referitoare la cazul - . DNA cere toate documentele de la dosar, ”in interesul soluționarii unui dosar penal”. a cerut instanței sa solicite lamuriri in acest caz și sa nu se lase intimidata. ” v-a dat in judecata pe motiv ca a suferit moral de nu…

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

A inceput procesul lui Aurelian Vasile impotriva AJVPS Arges, care l-a dat afara!

10:41, 10.05.2024 - Vanatorul susține ca Adunarea Generala care l-a exclus din asociație nu a fost statutara Aurelian Vasile – Relu (foto), cum ii spun apropiații – a dat in judecata AJVPS Argeș pentru ca a fost dat afara in mod abuziv. „Jurnalul” a relatat ca el propusese masuri concrete de reformare a Asociației Județene…

Ce se intampla in procesul deschis de Bianca Dragușanu impotriva Claudiei Patrașcanu! Cele doua femei se intalnesc la Tribunal!

23:46, 27.04.2024 - Dupa ce anul trecut a obținut o prima victorie in procesul cu Claudia Patrașcanu, Bianca Dragușanu nu s-a lasat. A inceput și cel de-al doilea proces, cel care are ca obiect acțiunea in raspundere delictuala daune morale sau materiale. Ce se intampla și cand se vor intalni la tribunal cele doua femei.

Corina Caciuc a fost chemata de Anamaria Prodan ca martor impotriva lui Reghecampf, in procesul de divorț

14:00, 11.04.2024 - Miercuri 10 aprilie, a avut loc, la Judecatoria Buftea, o noua infațișare in procesul de divorț dintre Anamaria Prodan (51 de ani) și Laurențiu Reghecampf (48 de ani). La proces s-au prezentat doar avocații celor doi, potrivit Click!.

Germania intervine decisiv in favoarea Ucrainei: se pregatește o mare lovitura impotriva Rusiei - VIDEO

00:00, 05.04.2024 - Statele NATO au marcat 75 de ani de la formarea alianței, iar Germania anunța pe aceasta cale ca sprijina Ucraina in lupta cu Rusia.Belinul a anunțat ca va cauta sisteme de aparare aeriana Patriot pentru Ucraina la toate țarile.

Un tribunal american este de partea Mexicului in procesul sau impotriva magazinelor de arme din Arizona

05:00, 26.03.2024 - Judecatorul a decis ca magazinele aveau diverse semnale ca armele pe care le-au vandut vor ajunge in cele din urma in Mexic și vor fi folosite in scopuri ilegale, a declarat Ministerul de Externe al țarii latino-americane intr-un comunicat.

Romania a caștigat procesul impotriva Gabriel Resources, referitor la exploatarea aurifera de la Roșia Montana

02:00, 09.03.2024 - Romania a caștigat procesul impotriva Gabriel Resources, referitor la exploatarea aurifera de la Roșia Montana, la Centrul Internațional pentru Reglementarea Diferendelor referitoare la Investiții. Cu o majoritate de 2 la 1, instanța arbitrala a stabilit ca Romania nu datoreaza despabugiri companiei…


Ce parere ai despre aceasta stire?