Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Juratul Chefi la cuțite, Richard Abou Zaki, desemnat cel mai bun Chef din Italia la gala de la Milano dedicată excelenței în gastronomie

Publicat:

a primit ieri, la Milano, in cadrul galei 2024, premiul pentru cel mai bun Chef din Italia. Cea de-a 17-a ediție a galei dedicate excelenței in arta gastronomica a premiat tinerele talente in domeniul culinar cu varste sub 40 de ani, obținand cea mai importanta distincție a anului alaturi de , Chef-ul impreuna cu care a inființat restaurantul Retroscena.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chef Zaki, jurat in ’’Chefi la cutițe’’ de la Antena 1, cel mai bun bucatar din Italia

13:40, 24.04.2024 - Luni, 22 aprilie, a avut loc cea de-a 17-a ediție a galei dedicate excelenței in arta gastronomica de la Milano, un eveniment foarte important, de prestigiu, dedicat celor mai buni bucatari. In cadrul acestui eveniment, critici culinari de renume și proprietari de restaurante cu trei stele Michelin…

Un roman, cel mai bun chef bucatar din Italia

12:50, 24.04.2024 - Richard Abou Zaki marcheaza reușita a unui bucatar roman de excepție, la un eveniment de prestigiu, care a avut loc acum doua zile, in cadrul celei  de-a 17-a ediție a galei dedicate excelenței in arta gastronomica de la Milano.  Un eveniment foarte important, dedicat celor mai buni bucatari. In cadrul…

Succes pentru Richard Abou Zaki in Italia. Ce premiu a primit juratul de la „Chefi la cuțite” la o gala dedicata excelenței in gastronomie

13:26, 23.04.2024 - Richard Abou Zaki a primit ieri, la Milano, in cadrul galei „Identita Golose – Le Guide Ristoranti 2024”, premiul pentru cel mai bun chef din Italia. Juratul de la „Chefi la cuțite” a facut și primele declarații dupa ce a fost recompensat pentru cariera lui in gastronomie. La cea de-a 17-a ediție a…

Ce a determinat-o pe Lacramioara Pintilie de la Chefi la cuțite sa revina in Romania din Italia. Vrea sa iși deschida un laborator de cofetarie in Reșița

19:56, 20.04.2024 - Lacramioara Pintilie i-a cucerit pe jurați cu preparatul adus la preselecții. Concurenta a primit cuțitul de aur de la Chef Richard Abou Zaki. Are in spate o experiența de 16 ani in bucatarie, mare parte din ea acumulata in perioada in care muncea in Italia.

Povestea de viața a lui Chef Ștefan Popescu, juratul Chefi la cuțite. „Am participat la peste 150 de intervenții ca pompier”

17:46, 12.03.2024 - Mai sunt cateva zile pana la premiera maraton a sezonului 13 Chefi la cuțite! Pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1, se va da startul unui nou capitol in bucataria celui mai apreciat cooking show din Romania: Chef Ștefan Popescu, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia și Chef Alexandru…

Juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki, despre pasiunea pentru gastronomie in familia lui: ”Fiica mea a mancat, la 3 ani, in 20 de restaurante cu stele Michelin”

13:20, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.

Cand incepe „Chefi la cuțite”, sezon 13. Noi reguli, dupa ce jurații au fost inlocuiți in show-ul culinar de la Antena 1

10:40, 04.03.2024 - Așteptarea a luat sfarșit! Antena 1 a anunțat cand incepe „Chefi la cuțite”, sezon 13. De asemenea, noi reguli vor fi in show-ul culinar, dupa ce Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu și Florin Dumitrescu au fost inlocuiți.Cel mai apreciat cooking show din Romania, „Chefi la cuțite”, vine la Antena 1 cu…

Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru noi jurați Chefi la cuțite, premiat in Italia pentru restaurantul inaugurat recent

10:20, 29.02.2024 - Dupa succesul obținut cu primul restaurant inaugurat in Italia, Retroscena, care i-a adus o stea Michelin la numai 8 luni de la deschidere, Chef Richard Abou Zaki iși continua impresionantul parcurs in industria culinara, imbogațindu-și palmaresul cu una dintre cele mai importante distincții italiene…


Ce parere ai despre aceasta stire?