Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Joyce Randolph, vedeta din “The Honeymooners”, a murit la 99 de ani

Publicat:

Ultima membra din distribuția serialului “”, , a murit la varsta de 99 de ani, transmite presa internaționala. Randolph a decedat sambata in locuința sa din din cauze naturale, a confirmat fiul lui Randolph pentru TMZ duminica, 14 ianuarie. In serialul “”, Randolph a jucat rolul lui , soția […]

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbatul care și-a dat foc in fața tribunalului unde are loc procesul lui Trump a murit

09:55, 20.04.2024 - Barbatul care și-a dat foc in fața tribunalului din New York unde este judecat fostul președinte american Donald Trump a murit, anunța NBC News, potrivit mediafax.Maxwell Azzarello a fost declarat decedat in spital. Nu a fost precizata ora decesului.

Oana Roman a visat-o pe mama ei. Ce semne primește vedeta de la Mioara Roman: „De cand a murit...”

20:35, 10.04.2024 - Pe 23 aprilie se implinesc doua luni de cand Mioara Roman. Oana Roman spune ca incearca sa invețe sa traiasca fara mama ei. Singurul gand care ii aduce alinare este ca Mioara Roman a ajuns intr-un loc mai bun și și-a gasit, in sfarșit, liniștea.

Iris Apfel, un simbol al universului modei, a murit la virsta de 102 ani

03:30, 03.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York, subiect de expozitii si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la virsta de 102 ani, a anuntat contul sau oficial de pe reteaua de socializare. „Iris Barrel Apfel, 29 august 1921 - 1 martie 2024”, se poate citi in postarea insotita de…

Excentrica Iris Apfel, simbol al modei, a murit la varsta de 102 ani

10:45, 02.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la varsta de 102 ani, potrivit unui... The post Excentrica Iris Apfel, simbol al modei, a murit la varsta de 102 ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?