Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jojo, îmbrăcată în rochie de mireasă cu 7.000 de perle

Publicat:

Revista „Ideal Mariaj”, dedicata mireselor, organizeaza cea de-a saptea ediție a , ce se va desfasura intre 27 și 29 ianuarie la Centrul Expozițional Romexpo.

Jojo este vedeta care a aparut deja pe cel mai recent numar al revistei, imbracata intr-o  rochie de mireasa accesorizata cu peste 7.000 perle naturale.

Rochia a fost conceputa in 70 de zile si costa 50.000 de lei. 

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rochia asimetrica de seara – pentru ce femei este potrivita?

17:10, 11.06.2024 - Rochia asimetrica de seara – pentru ce femei este potrivita? Poza de Jernej Graj pe Unsplash.com Rochia asimetrica de seara este una dintre cele mai populare alegeri pentru evenimentele formale. Aceasta rochie ofera un aspect unic și elegant, datorita designului sau neobișnuit, care imediat atrage atenția.…

Care este suma reala pe care a platit-o Oana Moșneagu pentru rochia de mireasa! A pus punct speculațiilor: ”Ce bine arata prețul”

11:35, 11.06.2024 - Oana Moșneagu a dezvaluit prețul real al rochiei de mireasa, pe care l-a platit pentru a arta fabulos in ziua cea mare! Au existat multe specualții cu privire la suma, dar acum actrița a pus punct zvonurilor! Fanii ei au fost impresionați cand au vazut cat de mulți bani a platit!

Cum a reacționat Vlad Gherman cand a vazut-o pe Oana Moșneagu in rochie de mireasa. Ce a dezvaluit actorul

15:25, 03.06.2024 - Vlad Gherman a vorbit despre reacția pe care a avut-o atunci cand a vazut-o pe Oana Moșneagu in rochie de mireasa. Cei doi s-au casatorit religios duminica, 2 iunie 2024, iar petrecerea a avut loc intr-o locație de vis.

Star Matinal. Cum a reacționat Vlad Gherman cand a vazut-o in rochie de mireasa pe Oana Moșneagu: "M-a bușit plansul..." / VIDEO

10:01, 03.06.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman au avut parte de o nunta ca-n povești! De la rochia de mireasa pana la decorul locației, totul a fost pus la punct pana la cel mai mic detaliu. Echipa Star matinal a prezentat imagini exclusive de la nunta momentului in showbiz, dar și un interviu cu cei doi miri.

Vedeta care a aparut in rochie de nisip la MET Gala 2024

08:10, 08.05.2024 - Vedeta care a aparut in rochie de nisip la MET Gala 2024 La MET Gala de luni seara, cantareața sud-africana Tyla a facut impresie intr-o rochie Balmain, acoperita complet de nisip. Ea a respectat astfel dress code-ul, „Gradina Timpului”. Eforturile ei pentru a urca scarile au fost vizibile. Vedeta a…

A refuzat sa poarte rochia de mireasa pe care sora ei i-a facut-o, iar familia a rupt legatura cu ea. De ce nu a vrut sa o imbrace

17:35, 09.04.2024 - O tanara a povestit de ce familia ei nu ii mai vorbește dupa ce a decis sa nu poarte rochia de mireasa pe care sora vitrega a confecționat-o special pentru ea! Iata ce motiv a avut pentru refuz!

Andreea, studenta ucisa de Mire in Timișoara, este condusa pe ultimul drum de sute de persoane. Tanara este imbracata in rochie de mireasa: ”Sa vindeci sufletele...”

11:45, 28.03.2024 - Este o zi dureroasa pentru comunitatea din Gorj. Andreea, studenta ucisa de cirminalul din Timișoara, este condusa astazi pe ultimul drum, in localitatea Padeș. Sute de persoane au anunțat ca vor lua parte la inmormantarea Andreei. Parinții ei sunt distruși de durere, iar mama ei are nevoie de tratament…

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!


Ce parere ai despre aceasta stire?