Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jessie J si-a schimbat culoarea parului. Cantareata s-a fotografiat in costum de baie si arata sezational - FOTO

Publicat:

Cantareata si-a uimit fanii cu cateva poze pe care le-a postat pe Twitter din vacanta in care a fost cu ocazia zilei sale de nastere. J s-a pozat in costum de baie si pare sa fie aproape de perfectiune.

Desi are un program foarte incarcat Jessie J si-a facut timp pentru a se urca in avion si a petrece cum se cuvine cea de-a 25-a aniversare a sa.

Cantareata s-a pozat pe un sezlong, iar punctul de atractie al fotografiilor nu este reprezentat de proaspat- vopsitul par blond, ci de corpul sau care arata aproape perfect.



Vezi mai multe…

Citeste articolul mai departe pe mtv.ro…  

Sursa articol: mtv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marisa Paloma și-a schimbat culoarea parului! A trecut printr-o transformare incredibila! / FOTO

13:25, 13.06.2024 - Marisa Paloma a luat o alegere indrazneața și și-a schimbat radical look-ul! Daca fanii au cunoscut-o bruneta, iar acum a venit cu o surpriza de proporții! a petrecut cateva ore in salonul de infrumusețare, iar rezultatul este fabulos!

VIDEO Lana del Rey se cearta cu un grup de oameni care au urmarit-o și fotografiat-o, la Paris: „Plecați de langa mine!”

17:30, 08.06.2024 - Cantareața americana Lana Del Rey a fost surprinsa certandu-se cu mai mulți oameni cu care au urmarit-o și fotografiat-o in public, la Paris, in contextul in care ea participa la un festival de muzica, scrie sambata publicația britanica The Independent.

Cum s-a schimbat viața Nicoletei Nuca dupa 30 de ani. Dezvaluirile facute de artista: „Stau și ma gandesc”

16:20, 25.05.2024 - Nicoleta Nuca a trecut prin numeroase schimbari de-a lungul vieții sale. Cantareața marturisește ca odata cu implinirea varstei de 30 de ani, a ajuns la o noua etapa și se bucura acum de fiecare moment.

Ce sa adaugi pe lista de cumparaturi daca iți cade parul. Nuțrientii pe care trebuie neaparat sa ii oferi corpului

23:21, 10.05.2024 - Caderea parului este o problema complicata, influentata de mai multi factori, de la genetica, la stilul de viata, spun medicii consultati de MindBodyGreen. Insa parul este o parte importanta din identitatea noastra, de aceea episoadele cu cadere masiva ne pot afecta emotional. Ce e de facut? E important…

Ce sa adaugi pe lista de cumparaturi daca iți cade parul. Nuțrientii pe care trebuie neaparat sa ii oferi corpului

10:11, 10.05.2024 - Caderea parului este o problema complicata, influentata de mai multi factori, de la genetica, la stilul de viata, spun medicii consultati de MindBodyGreen. Insa parul este o parte importanta din identitatea noastra, de aceea episoadele cu cadere masiva ne pot afecta emotional. Ce e de facut? E important…

Ce a ajuns sa faca Deea Maxer pentru bani. S-a pozat așa și a pus imaginea pe internet

10:40, 09.05.2024 - Deea Maxer iși extinde planurile de afaceri. Cantareața a publicat in mediul online o imagine in care apare in fața unei cladiri din București. Textul atașat fotografiei i-a pus pe mulți pe ganduri, o parte dintre internauți chiar tragand concluzia ca aceasta a renunțat la activitațile artistice. Foto…

Cum a reacționat tatal Lidiei Buble atunci cand a vazut ca artista și-a schimbat culoarea parului. „A avut un șoc. Mi-a zis ca trebuie dați in judecata”

11:36, 07.04.2024 - Lidia Buble, in varsta de 30 de ani, și-a facut in urma cu doar cateva luni o schimbare radicala de look. In acest fel, ea a anunțat urmatorul hit din cariera, ”Roșu nuclear” , dar și o noua etapa din viața ei. Vedeta a povestit acum cum a reactionat tatal ei atunci cand a vazut-o.Cea mai mare temere…


Ce parere ai despre aceasta stire?