Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

JENNIFER LAWRENCE, primele DECLARAŢII după scandalul POZELOR NUD. Pentru CINE ERAU FOTOGRAFIILE SEXY?

Publicat:

a vorbit pentru prima data despre scandalul fotografiilor in care ea apare goala, dupa ce un hacker i-a spart telefonul si a postat instantaneele pe Internet. Vedeta a calificat acest gest drept o

"Doar pentru ca sunt o persoana publica, doar pentru ca sunt actrita, nu inseamna ca eu am cerut sa se intample asta. Nu inseamna deloc ca lucrurile astea sunt implicite pentru ca sunt vedeta. Ce s-a intamplat nu este un scandal. Este viol. Este dezgustator. Legile trebuie schimbate si noi trebuie sa ne schimbam", a declarat , care a castigat in 2013 premiul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se simte Ana Baniciu dupa ce a nascut inainte de termen. Tatal ei, Mircea Baniciu, primele declarații despre nepotul sau: “Știți ce frumusețe de baiat este?” EXCLUSIV

11:05, 05.06.2024 - Ana Baniciu traiește cele mai frumoase clipe din viața sa! Vedeta și soțul sau, Edi Kovacs, au devenit parinți pentru prima data, dupa ce medicii stabilisera termenul in data de 12 iunie. Ana a dat naștere unui baiețel perfect sanatos, in cursul zilei de ieri, 4 iunie. Tatal artistei, Mircea Baniciu,…

Cassie Ventura, primele declarații despre videoclipul in care a fost agresata de P. Diddy. Ce acuzații ii aduce fostului iubit: „M-a distrus”

20:15, 24.05.2024 - Cassie Ventura a oferit primele declarații dupa ce au aparut mai multe imagini in care este agresata de fostul iubit, P. Diddy. Vedeta marturisește ca a trait o perioada dificila și a avut nevoie de ajutor specializat pentru a se vindeca, dar procesul este unul lung și anevoios.

Star Matinal. Florin Salam, primele declarații dupa ce a fost, din nou, la poliție. Noi detalii despre scandalul in care a fost acuzat de inșelaciune: „Era problema de 3.000 de euro?”

10:11, 21.05.2024 - Florin Salam a fost, din nou, in aceasta dimineața la poliție, fiind acuzat in continuare ca i-ar fi țepuit pe cei carora le-a luat banii, caci nu s-ar fi prezentat la evenimente. Manelistul spune ca nu a fost vorba de inșelaciune, ci a avut probleme de sanatate.

Primele declarații ale lui Mihai Leu dupa ce a fost internet de urgența la un spital din Capitala! Campionul de raliuri a fost transferat de la Hunedoara

17:15, 11.05.2024 - Mihai Leu se confrunta cu probleme de sanatate! Campionul de raliuri a fost transferat de la Hunedoara la un spital din București, dupa ce ar fi suferit o complicație in urma unei intervenții chirurgicale la care a fost supus de curand. Cum se simte acum.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!

Divorțul momentului in showbizul romanesc! Toata lumea credea ca sunt fericiți, primele declarații

16:15, 23.03.2024 - Veste bomba in showbizul din Romania! Vedeta tocmai a confirmat ca se desparte de soțul ei. E foarte cunoscuta in Romania, de aici și șocul fanilor. Carmen Grebenișan și Alex Militaru și-au spus adio! Fosta concurenta de la Asia Express a confirmat separarea de partenerul ei de viața! Iata ce a postat…


Ce parere ai despre aceasta stire?