Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

James Bond nu-i de capu’ lui in China: Skyfall e cenzurat!

Publicat:

China si-a bagat din nou foarfecele intr-un film: lungmetrajul “007: ”, cea mai recenta productie din seria “”, a ajuns la cinefili cu unele scena lipsa. Si cu subtitrari traduse cu sens modificat! 

Citeste articolul mai departe pe agenda.ro…  

Sursa articol: agenda.ro


Stiri pe aceeasi tema

China a starnit un nou scandal in Orientul Mijlociu: tensiune pe axa Iran – Emiratele Arabe, din cauza unor insule

02:05, 03.06.2024 - Ministerul de Externe iranian l-a convocat pe ambasadorul chinez la Teheran pentru a protesta fata de o declaratie comuna a Chinei si Emiratelor Arabe Unite cu privire la trei insule din Golf revendicate si de EAU, a relatat duminica presa de stat iraniana, potrivit Reuters, informeaza Agerpres.

Cum a crea America din neatenție o „axa de evaziune” condusa de China - Analiza

09:50, 01.06.2024 - Sancțiunile occidentale și controalele exporturilor au fost menite sa slabeasca dușmanii Americii, folosind puterea dolarului pentru a constrange guvernele sa se supuna fara varsarea de sange.

Simona Halep, criticata de o romanca pentru comportamentul ei. Gestul pe care sportiva l-ar fi facut intr-un coafor din China: „Un gust amar”

09:25, 30.05.2024 - Unii spun ca nu ar trebui sa ne intalnim niciodata idolii, iar o tanara a simțit-o pe propria piele. Simona Halep a fost criticata de o romanca pentru comportamentul pe care l-a avut intr-un salon din China. Simona Halep, criticata pentru comportamentul sau Simona Halep este unul dintre cei mai iubiți…

Tesla lui Elon Musk, o mișcare surprinzatoare in China, in plin razboi comercial cu SUA

10:35, 28.05.2024 - Tesla a inceput lucrarile la o fabrica de baterii, in Shanghai, la doar cateva saptamani dupa ce Elon Musk a efectuat o vizita surpriza in China, transmite CNN. Decizia este una surprinzatoare, in condițiile in care majoritatea companiilor incearca sa se „decupleze” de chinezi, vazuți ca amenințare…

Razboi in Ucraina, ziua 823. Zelenski, apel catre Joe Biden și Xi Jinping sa se alature summitului pentru pace

12:50, 26.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 823. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a invitat duminica pe liderii din SUA și China sa se alature unui viitor summit pentru pace, afirmand ca prezența la summit va „arata cine in lume vrea cu adevarat sa puna capat razb

China se gandește sa creasca taxele de import pentru mașinile venite din Europa

11:15, 24.05.2024 - Pentru a stopa afluxul de modele venite din China, Uniunea Europeana se gandește la noi taxe de import care ar putea fi introduse la finalul acestui an. In tot acest timp, SUA a anunțat deja noi taxe pentru produsele venite din China, inclusiv pentru mașini electrice. China nu avea cum sa ramana indiferenta…

China a interzis videoclipul unei scoli de muzica, in care copiii care canta o piesa a trupei rock Pink Floyd VIDEO

15:20, 22.05.2024 - Se pare ca cenzorii din China au șters un videoclip postat de o scoala de muzica din Sichuan, in care mai multi elevi canta si danseaza pe strada pe melodia Another Brick in the Wall, lansata in 1979 de trupa britanica de rock Pink Floyd.

Inca un scandal marca Boeing: O mare putere mondiala sancționeaza gigantul pentru vanzari de arme

21:41, 20.05.2024 - Ministerul Comerțului din China a anunțat luni sancțiuni impotriva Boeing și a altor doua companii de aparare, in urma vanzarii de arme catre Taiwan. Acest anunț coincide cu ziua investirii noului președinte al Taiwanului, informeaza CNBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?