Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IUREȘ în Guvernul Theresei May: Premierul Marii Britanii, SOMAT de mai mulți miniștri

Publicat:

A doua zi dupa o manifestatie impotriva austeritatii, ziarul scrie - duminica - ca mai multi ministri din executivul Theresei May cer sa se puna capat politicii guvernamentale de austeritate, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spania, Norvegia si Irlanda au recunoscut oficial statul Palestina

15:50, 28.05.2024 - Guvernul Spaniei a adoptat marti, in cadrul unei reuniuni a Consiliului de Ministri, un decret prin care recunoaste oficial statul Palestina, a anuntat purtatoarea de cuvant a guvernului condus de Pedro Sanchez, transmite AFP. Intr-o scurta declaratie solemna facuta marti dimineata, premierul spaniol…

In principalele zone turistice din Italia sunt luate masuri impotriva supraaglomerarii

06:56, 26.04.2024 - Venetia a devenit joi primul oras din lume care a introdus un sistem de plata pentru vizitatori in cadrul unui experiment menit sa descurajeze turistii sa soseasca in perioadele de varf, relateaza Reuters. Cu toate acestea, acesta nu este singurul loc din Italia care a introdus recent noi masuri menite…

O nava care ar fi implicata in transferuri de arme intre Coreea de Nord si Rusia este reparata intr-un șantier din China (Reuters)

12:00, 25.04.2024 - China asigura acostarea unui cargo rusesc sanctionat de SUA, implicat in transferuri de arme nord-coreene catre Rusia, arata imagini din satelit vazute de Reuters, potrivit News.ro. Dovezile sunt de natura sa sustina ingrijorarile tot mai mari ale SUA cu privire la sprijinul pe care Beijingul il acorda…

Volatilitatea forintului ii face pe investitorii germani din Ungaria sa viseze la adoptarea euro

11:50, 24.04.2024 - Aproape trei sferturi din investitorii germani din Ungaria susțin adoptarea monedei euro de catre țara condusa de Viktor Orban in contextul volatilitații ridicate a forintului, procentul ajungand la cel mai ridicat nivel al sau din ultimii 13 ani, relateaza Reuters.

Ucraina se pregatește pentru ofensiva trupelor ruse din aceasta vara. „Vor lovi in locuri neașteptate”

19:55, 23.04.2024 - Comandantul Garzii Nationale ucrainene, Oleksandr Pivnenko, a declarat marti ca trupele ruse vor lovi in zone neasteptate ale frontului atunci cand isi vor desfasura ofensiva in vara in Ucraina si ar putea incerca sa avanseze spre orasul Harkov, relateaza Reuters.

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

Un tribunal militar rus l-a condamnat in lipsa pe purtatorul de cuvant al Meta la sase ani de inchisoare

17:45, 22.04.2024 - Un tribunal militar din Moscova l-a condamnat luni pe purtatorul de cuvant al Meta Platforms, Andy Stone, la sase ani de inchisoare pentru „apararea publica a terorismului”, un verdict pronuntat in lipsa, a informat agentia de presa RIA, preluata de Reuters.

Egiptul a recuperat o statuie furata a lui Ramses al II-lea, veche de 3.400 de ani

10:25, 22.04.2024 - Egiptul a recuperat o statuie veche de 3.400 de ani reprezentandu-l pe Ramses al II-lea, dupa ce a fost furata și scoasa ilegal din țara in urma cu mai bine de trei decenii, au anunțat autoritațile egiptene, citate de Reuters, potrivit mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?