Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

iUmor sezonul 13, 16 octombrie. Zametheea, radiografia societății românești într-o scenetă de teatru. „Ți-aș da premiul direct”

Publicat:

Zametheea a pus in scena un moment artistic ce urmarește „trezirea la realitate”, așa cum ea insași a explicat. Concurenta și-a scris singura textul numai bun de „rumegat”, care a fost apreciat de catre cei 4 jurați ai show-ului iUmor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Andreea Dița revine pe scena cu un text shakeasperian. Natanticu: „Ce cojones aveai pe scena”

22:15, 21.04.2024 - Andreea Dița a revenit, pentru a patra oara, pe scena pentru a se distra. De aceasta data simte ca textul ii este potrivit și ca este lucrat foarte bine. Acesta este in nota shakeasperiana.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Lovitura de teatru in dosarul deschis de FBI pe numele mafioților Rechinu și Boenica / Ce condamnare a primit, in SUA, unul dintre liderii gruparii romanești

23:00, 10.04.2024 - Magistrații americani care judeca dosarul in care apar nume grele ale lumii interlope romanești implicate in infracționalitatea transfrontaliera, intre care temutul Florian Rechinu și Romeo Boenica, au pronunțat deja o prima condamnare.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, se lanseaza in afaceri. Ce planuri are fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1: „M-am gandit” / FOTO

19:26, 17.03.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, a luat o decizie care i-a bucurat pe fani! Dupa desparțirea de Sergiu, tanara a decis sa iși puna viața in ordine, astfel ca are in plan sa se lanseze in afaceri. Iata despre ce este vorba!

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. DUO FORZA a incins spiritele pe scena iUmor. Cheloo: „Nu m-a deranjat nimic!”

23:20, 18.02.2024 - S-a dat startul campaniei electorale. In sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! In fiecare duminica, de la 21:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY. Fiecare vot conteaza!

Mireasa sezonul 9. Mama Antoniei a intrat in direct dupa ce tanara a povestit de violențele din relația pe care a avut-o in trecut

14:30, 10.02.2024 - Antonia a trecut prin niște episoade neplacute cu fostul ei iubit. Dupa ce a povestit violențele prin care a trecut și momentul cand a pierdut sarcina, mama sa a decis sa intre in direct la Mireasa - Capriciile iubirii, emisiunea de la Antena Stars. Ce i-a spus aceasta a emoționat-o profund pe tanara…


Ce parere ai despre aceasta stire?