Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iuliana Pepene, imagine de colecție din copilărie. Cum arăta concurenta America Express când era mică

Publicat:

face echipa cu pe . Iar pentru ca fanii reality-show-ului sunt curioși sa afle cat mai multe detalii personale despre ea, am intrat in posesia unei imagini rare cu ea cand era mica.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu, imagine emoționanta cu burtica de gravida! Va deveni mama pentru a doua oara / FOTO

13:15, 18.05.2024 - O fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu a postat o imagine emoționata pe rețelele de socializare cu burtica de gravida. Ea are toate motivele sa radieze de bucurie, dar mai ales pentru ca se pregatește sa devina mama pentru a doua oara.

Catinca Roman a dat carțile pe fața despre relația cu Petre Roman: „Se punea pe egal cu noi, copiii, de concurența in atenția mamei”

12:06, 15.05.2024 - Catinca Roman a dezvaluit ca relația ei cu Petre Roman a fost uneori tensionata și dificila. Ea a spus ca Petre Roman era adesea extrem de rece și insensibil fața de sentimentele și dorințele ei, ceea ce a creat o distanța intre ei.„Relația mea cu tatal meu vitreg a fost rece, inexistenta, pentru ca…

Iuliana Pepene face Paștele singura. De ce a luat aceasta decizie fosta concurenta de la America Express

21:01, 03.05.2024 - Poate v-ați gandit ca vedetele din showbizul romanesc au mereu planuril facute pentru diferite evenimente, dar nu este mereu așa! Iuliana Pepene marturisește ca va petrece de una singura Sarbatorile Pascale, alegand sa gateasca preparatele preferate, in timp ce are mare grija de silueta sa.

Iuliana Pepene a pus punct speculațiilor, dupa ce s-a zvonit ca s-a desparțit de iubit. Cum s-a afișat fosta concurenta de la America Express alaturi de Alex Roman / FOTO

13:05, 05.04.2024 - De curand, s-a zvonit ca Iuliana Pepene și iubitul ar fi ajuns la desparțire. Cei doi erau impreuna de aproape un an, iar in luna februarie, au fost intr-o vacanța de lux in Tanzania. Fosta concurenta de la America Express a pus punct speculațiilor referitoare la o posibila separare.

Cum arata acum baieții Esterei Buble. Ce anunț a facut fosta concurenta Asia Express, sezonul 4

16:45, 28.03.2024 - Estera Buble a participat la America Express – Drumul Imparaților, alaturi de sora ei, Lidia Buble. Daca Lidia e mereu sub lumina reflectoarelor prin prizma meseriei sale de cantareața, Estera Buble este o fire discrete.

Simona Gherghe, imagine emoționanta cu mama ei, de 8 Martie! Cum arata prezentatoarea TV in copilarie: „Sufletul și inima” / FOTO

17:25, 08.03.2024 - Cu ocazia zilei de 8 Martie o mulțime de vedete din showbiz-ul de la noi au transmis fel de fel de urari emoționante pentru cele mai importante femei din viața lor. Așa a facut și Simona Gherghe. Iata postarea facuta de prezentatoarea TV de la Mireasa!

Iulia Albu, replica acida dupa ce Sanziana Negru a spus ca nu o place: „Gaițele neinițiate in matematica puse pe scandal”

10:41, 29.02.2024 - Iulia Albu a reacționat dupa ce Sanziana Negru a declarat ca nu o place. Cele doua s-au cunoscut in show-ul „America Express”, iar competiția a fost foarte mare.In urma cu cateva luni, Sanziana Negru a pus ca echipa care i-a placut cel mai puțin de la America Express a fost cea formata din Iulia Albu…

Alexia si Aris Eram, sfaturi de aur pentru o echipa de la Asia Express. Pe cine sustin cei doi: „O sa se descurce de minune”

09:00, 28.02.2024 - Alexia și Aris Eram, concurenți in America Express – Drumul Soarelui, au dezvaluit care sunt concurenții lor favoriți de la Asia Express de anul acesta. Frații Eram au vorbit despre experiența lor in competiție și le-au oferit sfaturi prețioase prietenilor. Cine este echipa in care copiii Andreei Esca…


Ce parere ai despre aceasta stire?