Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IULIANA MARCIUC, LA ASTA-I VIAȚA!

Publicat:

La 18 ani, visa sa devina un medic bun și sa salveze vieți. Are o cariera în televiziune de peste 20 de ani, însa profesia ei de baza este de inginer cibernetician.

Viața Iulianei Marciuc este, fara doar și poate, una ca în filme sau ca în emisiunile pe care le realizeaza. va invita sa urmariți astazi, de la ora 17:30, la , în cadrul unei ediții speciale ASTA- VIAȚA!, povestea Iulianei Marciuc spusa de ... .

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum reușește Iuliana Marciuc sa aiba o relație de invidiat cu fiul ei, David: ”L-am tratat...” / VIDEO

08:55, 10.04.2024 - Iuliana Marciuc se poate lauda cu un fiu așa cum orice mama iși dorește! Cei doi au o relație foarte buna, iar David are cea mai mare incredere in parinții lui. Iata cum a reușit Iuliana Marciuc sa se apropie de fiul ei și de ce nu crede in relația de prietenie cu copiii.

Cine este persoana care i-a calauzit viața Iulianei Marciuc! Lecția pe care a invațat-o prezenatatoarea, odata cu trecerea anilor / VIDEO

22:50, 09.04.2024 - Iuliana Marciuc vorbește despre persoana care și-a pus amprenta asupra vieții ei! Prezentatoarea TV ne dezvaluie lecția pe care a invațat-o, odata cu trecerea anilor. Cel mai important sfat primit de jurnalista.

Star Matinal. Iuliana Marciuc, detalii despre credința sa. Vedeta recunoaște cat de mult a fost ajutata de Divinitate: ”Eram pe cale sa....” / VIDEO

10:06, 29.03.2024 - Iuliana Marciuc a trecut prin momente grele de-a lungul vieții, insa, Dumnezeu i-a fost mereu alaturi. Vedeta era dispusa sa adopte in copil, vazand ca nu are niciun rezultat, apoi David, a venit pe lume și le-a adus multa bucurie.

Xtra Night Show. Cum l-a cunoscut Iuliana Marciuc pe Adrian Enache. Incredibila poveste de iubire dintre cei doi: "L-am admirat..." / VIDEO

00:00, 12.03.2024 - Adrian Enache și Iuliana Marciuc traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproape trei decenii și au impreuna au un fiu pe nume David. Invitata in platoul Xtra Night Show, Iuliana Marciuc a povestit cum l-a cunoscut pe artist.

Cine a fost nehoianul Remus Posea, primul soț al Iulianei Marciuc

00:10, 06.02.2024 - Inainte de a se cupla cu cantarețul Adrian Enache, Iuliana Marciuc – realizatoare, prezentatoare, moderatoare și producatoare de emisiuni și seriale de televiziune – a fost, timp de zece ani soția, unui afacerist nehoian, Remus Posea. Cei doi s-au casatorit in 1992 in America și au divorțat in 2002,…


Ce parere ai despre aceasta stire?