Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israelul a folosit cu succes, pentru prima dată, „praștia lui David“ împotriva rachetelor din Gaza

Publicat:

Sistemul de aparare antiaeriana „praștia lui David“ a reușit sa doboare miercuri o racheta din Fașia Gaza, a declarat o sursa militara, marcand astfel prima interceptare in lumea reala a bateriei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul se blidenaza dupa amenințarile Iranului - Noul sistem de aparare C-Dome a fost folosit in premiera (VIDEO)

06:30, 09.04.2024 - Armata israeliana a anuntat marti dimineata ca a desfasurat pentru prima data noul sau sistem de aparare "C-Dome", versiunea navala a scutului sau antiracheta "Iron Dome", pentru a contracara un aparat "suspect" care a patruns in spatiul sau aerian, scrie AFP.

Israelul schimba strategia și se pregatește de ofensiva impotriva organizației Hezbollah, in sudul Libanului

21:45, 07.04.2024 - Armata israeliana a afirmat, duminica, ca a incheiat o ”noua faza” in pregatirea razboiului la frontiera cu Libanul, la scurt timp dupa ce a anunțat o retragere parțiala din Fașia Gaza. Potrivit BBC, aceasta schimbare inseamna adoptarea unei posturi ofensive pe frontul de nord, impotriva Mișcarii Hezbollah,…

Dezvaluiri despre „Lavender“, sistemul de inteligența artificiala pe care Israelul l-a folosit impotriva Hamas: „E fara precedent“

19:25, 03.04.2024 - Surse din serviciile de informații israeliene dezvaluie utilizarea sistemului "Lavender" in razboiul din Gaza și susțin ca s-a dat permisiunea de a ucide civili in urmarirea militanților de rang inferior.

Israelul a intrat in Fașia Gaza fara a-și pregati in prealabil operațiunile, spune un general israelian in rezerva

12:10, 06.03.2024 - Un general israelian in retragere a acuzat armata israeliana ca acționeaza la sol in Fașia Gaza fara planuri pregatite in prealabil, fapt care pune in pericol operațiunile și soldații, relateaza Jerusalem Post.

Presedintele brazilian Lula da Silva continua acuzele la adresa Israelului cu privire la situația din Fasia Gaza

04:05, 24.02.2024 - Presedintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a continuat vineri sa acuze Israelul de „genocid” impotriva palestinienilor din Fasia Gaza, dupa ce a declansat recent o criza diplomatica comparand ofensiva israeliana impotriva Hamas cu Holocaustul

Lula acuza Israelul de genocid și spune ca IDF poarta un razboi impotriva „femeilor și copiilor” din Gaza

16:55, 18.02.2024 - Presedintele brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva, a acuzat Israelul de „genocid” impotriva palestinienilor in Fasia Gaza si a facut o paralela cu exterminarea evreilor pusa in aplicare de regimul hitlerist.

Decizie EBU: Israel poate concura la Eurovision 2024

15:36, 15.02.2024 - Uniunea Europeana de Radio și Televiziune (EBU) a hotarat ca Israelul poate concura la concursul Eurovision din acest an, in ciuda solicitarilor ca țara sa fie exclusa din competiție din cauza razboiului din Fașia Gaza, așa cum a fost exclusa Rusia dupa invadarea Ucrainei, informeaza The Guardian.

Statele Unite au lovit cinci rachete in Yemen

07:41, 05.02.2024 - Fortele americane au anuntat ca au efectuat atacuri aeriene impotriva a cinci rachete in Yemen duminica, la o zi dupa un val de raiduri aeriene americane-britanice in tara ca raspuns la atacurile rebelilor houthi in Marea Rosie, noteaza AFP. Armata americana „a efectuat o lovitura in situatie de legitima…


Ce parere ai despre aceasta stire?