Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IRAKIENII refugiați le dau COPIILOR să bea sânge

Publicat:

Irakienii refugiați pe supraviețuiescu cu greu fara hrana și apa, iar unii parinți sunt nevoiți sa le dea copiilor deshidratați sa bea sânge pentru a-i ține în viața.

De teama sa nu fie exterminați, mii de irakieni au fugit din calea islamistii din cadrul (SI) pe . Fara apa și mâncare, aceștia duc o lupta cu viața. Unii parinți își hranesc copiii cu sânge pentru ca aceștia sa nu maora.

Aproximativ 6.000-8.000 de persoane au reusit sa ajunga în tabara improvizata din provincia Dohuk, dar aproximativ…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Unei fetițe de un an nascuta in Marea Britanie din parinți iordanieni i se cere sa plece din țara, pentru a „menține integritatea legilor privind imigrația”

08:46, 26.05.2024 - Doi tineri parinți din Iordania care se afla legal in Marea Britanie au fost inștiințați ca fetița lor in varsta de 13 luni trebuie sa paraseasca țara. Ei trebuie sa solicite din nou viza pentru copil, dupa ce au scos-o din țara la inceputul acestui an, relateaza site-ul televiziunii Sky News.Acum,…

A fost descoperita o planeta care teoretic ar fi locuibila. „E de marimea lui Venus și nici macar nu este departe de Terra”

12:10, 25.05.2024 - Oamenii de știința din Marea Britanie au descoperit o noua planeta, denumita Gliese 12b, care ar putea susține viața și care „nu se afla atat de departe de Terra”, transmite Sky News, citat de digi24.ro .

SUA și Marea Britanie incearca sa puna frana

10:50, 16.04.2024 - Israelul a declarat ca va exista un raspuns la barajul de drone și rachete lansat de Iran in weekend, in timp ce Marea Britanie și SUA indeamna Tel Avivul sa nu riposteze, pe fondul temerilor privind izbucnirea unui conflict mai amplu in Orientul Mijlociu, potrivit Sky News, informeaza Mediafax. Șeful…

WhatsApp a redus limita de folosire a aplicației la 13 ani: „Companiile de tehnologie pun profitul mai presus de protejarea copiilor”

16:40, 12.04.2024 - WhatsApp, aplicația Meta de social media, a scazut restricțiile limitei de varsta pentru folosirea aplicației de la 16 la 13 ani in Uniunea Europeana și Marea Britanie. Aceasta acțiune a starnit nemulțumirea militanților pentru siguranța copiilor, informeaza The Guardian, transmite digi24.ro.

Un britanic și-a omorat soția și a taiat-o in 224 de bucați. A cautat pe internet cum sa scape de cadavru

21:05, 08.04.2024 - Nicholas Metson, in varsta de 28 de ani, din Marea Britanie, a fost condamnat la inchisoare pe viața, dupa ce și-a ucis soția in luna martie a anului trecut. El a recunoscut ca a injunghiat-o pe femeie de patru ori inainte de a-i taia trupul in bucațele, relateza Sky News. 

Masacrul din Moscova: Numarul victimelor a ajuns la 60 de morți și peste 100 de raniți și va crește. ISIS a revendicat atentatul

08:16, 23.03.2024 - Un atac armat a avut loc vineri seara la Moscova, in timpul unui concert de rock al trupei Picnic (considerata pro-Putin), susținut intr-o sala cu o capacitate de mii de locuri – Crocus City Hall. Atacul s-a soldat cu cel puțin 40 de morți și 100 de raniți conform serviciul secret rus FSB, scrie G4Media…

YMCA Moldova a organizat tabara de zi "Fii cu Ochii in 4" pentru copiii localnici și refugiații ucraineni

07:06, 23.03.2024 - YMCA Moldova a organizat recent tabara de zi "Fii cu Ochii in 4" in satul Tohatin, aducand impreuna 30 de copii localnici și refugiați ucraineni. Scopul acestei inițiative a fost sa promoveze atenția și conștientizarea in randul copiilor, oferindu-le oportunitatea de a dezvolta abilitați esențiale de…


Ce parere ai despre aceasta stire?