Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iohannis la Budapesta: Ungaria poate să încerce să lămurească vecinii de la vest pentru aderarea României la Schengen

Publicat:

a declarat miercuri, la Budapesta, ca Ungaria ar putea apela la "caile diplomatice binecunoscute" ca sa incerce "sa ii lamureasca si pe vecinii mai de la vest" ca nu exista impedimente pentru aderarea Romaniei la , in timp ce omologul ungar, , si-a reiterat pozitia de sustinere totala pentru tara noastra.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Budapesta va ratifica aderarea Suediei la NATO. Ungaria s-a opus luni de zile aderarii țarii nordice la Alianța Nord-Atlantica.

09:00, 26.02.2024 - Parlamentul ungar se pregateste sa aprobe luni aderarea Suediei la NATO, pasul final pentru tara nordica dornica sa adere la Alianta Nord-Atlantica dupa invadarea Ucrainei de catre fortele ruse.

Ungaria ar urma sa ratifice, luni, aderarea Suediei la NATO. Orban a primit patru avioane Gripen

08:45, 26.02.2024 - Parlamentul Ungariei ar urma sa aprobe, luni, dupa luni intregi de tergiversari fara sens, aderarea Suediei la NATO. Dupa votul din legislativul de la Budapesta, Suedia urmeaza sa adere pe deplin la Alianța Nord-Atlantica, la aproape un an distanța de Finlanda.

Ungurii au ieșit in strada la Budapesta sa ceara demisia președintei Novak, care a grațiat un condamnat intr-un dosar de pedofilie

01:15, 10.02.2024 - Cel putin o mie de persoane au protestat, vineri, la Budapesta și au cerut demisia presedintei Katalin Novak, in urma gratierii de catre aceasta a unui barbat condamnat intr-un dosar de pedofilie, relateaza Reuters. Inaintea unei vizite oficiale efectuate de Papa Francisc in Ungaria in aprilie 2023,…


Ce parere ai despre aceasta stire?