Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ioana Grama a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor. Cu cine seamănă, de fapt, fiica ei

Publicat:

este in culmea fericirii! Celebra bloggerița a devenit mamica de curand, pentru prima data și susține ca nimic pe lume nu se compara cu nașterea unui copil. Mai mult, aceasta a dezvaluit și cu cine seamana micuța Ayana!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rareș Bogdan, raspuns incitant la intrebarea 'cine sunt mami și tati'

21:40, 08.05.2024 - Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, da o noua nuanța „casatoriei de conveniența” despre care afirma, cu cateva saptamani in urma ca a intervenit intre PNL și PSD. Intre timp, cele doua partide ar fi legat relație mai puternica, ajungand... „mami și tati“.

Care e mama, care e fiica? Imagini fabuloase cu o celebra afacerista și fata ei, pe litoral / PAPARAZZI

23:00, 02.05.2024 - Care e mama, care e fiica? Imagini fabuloase cu Sidonia Tatoiu și fiica ei, pe litoral. Cele doua au petrecut clipe speciale impreuna și s-au distrat pe minune! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene de la noi din țara, au fost pe „urmele” lor și le-au suprins in ipostaze rare.…

Marcel Ciolacu, raspuns ironic la intrebarea de spre declarația de avere a primarului Fritz: „I-o fi modificat-o Robu cu Simonis”

19:30, 25.04.2024 - Aflat la Timișoara pentru o ședința a Guvernului și o intalnire cu reprezentanți ai mediului de afaceri, premierul Marian Ciolacu a vorbit și despre apropiatele alegeri locale. Printre numeroasele intrebari legat de capitala, s-a strecurat și una cu specific zonal. Intrebat despre problemele legate…

Ce se intampla cu Alessia, fiica lui CRBL și a Elenei, dupa desparțirea parinților ei. „Vrea sa faca asta cu toata ființa ei”

16:50, 05.04.2024 - CRBL și soția lui, Elena au surprins pe toata lumea atunci cand au anunțat ca au decis sa divorteze dupa 16 ani de casnicie. Cei doi au impreuna o fata in varsta de 14 ani, de care se vor ocupa impreuna, chiar daca nu mai formeaza un cuplu. De altfel, in cadrul unui interviu acordat pentru Ego, interpretul…

Lino Golden a raspuns la intrebarea daca ii este dor de Alex Velea. Artistul a oferit un raspuns neașteptat: „Regret decizia mea”

12:10, 29.03.2024 - Recent, Delia și Lino au participat in cadrul unui test poligraf prin intermediul carora au ieșit la iveala detalii mai puțin știute despre relația lor, dar și despre relațiile lor cu alți oameni. Iata ce raspuns neașteptat a oferit Lino atunci cand a fost intrebat daca ii este dor de Alex Velea.

Prodanca. Punct și de la capat. Cat de mult s-a schimbat Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan. Cu cine seamana tanara: „E mai rau acum” / VIDEO

21:40, 16.03.2024 - In cadrul emisiunii de astazi „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, Rebecca Dumitrescu a vorbit despre ea. Iata cat de mult s-a schimbat fiica cea mare a impresarei din fotbalul romanesc, dar și cu cine seamana cel mai mult!

Ce raspuns a primit Irinel Columbeanu de la fiica sa cand i-a spus ca vrea sa iși cunoasca viitorul ginere: „Mi-a zis ca…”

15:15, 06.03.2024 - Irinel Columbeanu (66 de ani) trece prin momende de cumpana! Fostul mare afacerist s-a „scaldat” in bani ani de zile, a avut orice femeie tanara și frumoasa la picoare, insa acum este singur și traiește intr-o camera de la azilul de batrani din Ghermanești, noteaza click.ro. Recent, fostul mare afacerist,…

Ce raspuns a primit Irinel Columbeanu de la fiica sa, acum adolescenta, cand i-a spus ca vrea sa iși cunoasca viitorul ginere

09:11, 06.03.2024 - Fostul mare afacerist Irinel Columbeanu (66 de ani), care, in prezent, traiește singur intr-o camera de la azilul de batrani din Ghermanești, ține legatura cu fiica sa, Irina (17 ani), stabilita, cu mama sa, in SUA. Intr-o discuție cu adolescenta, i-a zis ca și-ar dori sa ajunga in America.


Ce parere ai despre aceasta stire?