Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Învățarea limbilor străine ar putea deveni mult mai ușoară

Publicat:

Intr-un nou studiu publicat in revista Science of Learning, cercetatorii au aratat ca anumite cantitați mici de stimulare electrica prin intermediul unor “urechi” special concepute imbunatațesc abilitațile participanților adulți de a recunoaște tonurile de limbi straine – un efect care a durat dupa stoparea stimularii. Cum percepe urechea umana suneteleOamenii percep excelent sunetele”, se arata

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care traiesc in orase isi pierd capacitatea de a digera fructele si legumele (Studiu)

15:20, 24.03.2024 - Alimentatia occidentala duce o lipsa serioasa de fibre, iar acest lucru ar putea schimba in mod fundamental modul in care intestinele noastre digera materia vegetala, arata un studiu publicat recent in revista Science, potrivit News.ro. 

CONCLUZIILE UNUI STUDIU Inteligența artificiala și traducerea automata nu vor inlocui nevoia de invațare a limbilor straine

16:05, 17.03.2024 - Sondajul prezentat de British Council și Research Institute of Digital Innovation in Learning face parte dintr-o cercetare mai ampla: Artificial intelligence in English language teaching: Preparing for the future. The post CONCLUZIILE UNUI STUDIU Inteligența artificiala și traducerea automata nu vor…

Un studiu amplu a analizat desenele facute de copii și adulți atunci cand rezolva probleme matematice simple, iar rezultatele sunt uimitoare

04:30, 11.03.2024 - O echipa de la Universitatea din Geneva (UNIGE), in colaborare cu Universitatea CY Cergy Paris (CYU) și Universitatea din Burgundia (uB), a analizat desenele facute de copii și adulți atunci cand rezolva probleme simple. Oamenii de știința au constatat ca, indiferent de varsta participanților, cele…

Roșiile stresate devin zgomotoase

23:06, 05.03.2024 - Plantele nu sunt atat de liniștite pe cat ar putea crede mulți: daca nu au suficienta apa sau se confrunta cu alt stres, emit diferite zgomote, potrivit unui studiu. Oamenii nu le aud, dar insectele le percep. Potrivit unui studiu, plantele stresate pot face mult zgomot – dar oamenii nu il pot auzi.…

A fost identificata steaua neutronica nascuta dintr-o supernova si observata de pe Terra in 1987. Ce spun cercetatorii

09:50, 24.02.2024 - Atunci cand o stea cu o masa de 20 de ori mai mare decat cea a Soarelui nostru a explodat intr-o galaxie din apropiere, explozia sa a fost atat de violenta incat a fost vizibila cu ochiul liber din emisfera sudica a Pamantului timp de cateva saptamani in 1987. Oamenii de stiinta au identificat in sfarsit…

Descoperire fascinanta despre virusurile ne-au modelat creierul

10:55, 17.02.2024 - Virusuri stravechi, care au infectat vertebratele cu sute de milioane de ani in urma, au jucat un rol crucial in evolutia creierelor noastre avansate si a dimensiunilor corpurilor pe are le avem in prezent, sugereaza constatarile unui studiu recent. Aceasta cercetare, publicata joi in revista Cell,…

Descoperire fascinanta despre modul in care virusurile au modelat creierul uman

10:30, 17.02.2024 - Virusuri stravechi, care au infectat vertebratele cu sute de milioane de ani in urma, au jucat un rol crucial in evolutia creierelor noastre avansate si a dimensiunilor corpurilor pe are le avem in prezent, sugereaza constatarile unui studiu recent, citate de AFP. Aceasta cercetare, publicata joi in…

Cum și cand a aparut sarutul: detalii neștiute din trecut despre evoluția acestui gest

23:25, 15.02.2024 - Potrivit cercetatorilor, cea mai veche atestare a sarutului din omenire dateaza de aproximativ 4.500 de ani, in Orientul Mijlociu antic, cu 1.000 de ani mai devreme decat se credea pana acum. Oamenii de știința au evidențiat dovezi care sugereaza ca sarutul a fost practicat in unele dintre cele mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?