Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inundaţii devastatoare în Sri Lanka. Peste 80 de oameni şi-au pierdut viaţa

Publicat:

Armata cauta in continuare oameni disparuti si distribuie ajutoare supravietuitorilor dezastrului, informeaza presa belgiana.

Populatia din zonele afectate de inundatiile catastrofale si-a parasit casele. S-au produs si alunecari de teren masive in aceste zone sinistrate in prezent.

Echiepele de interventie au mai gasit 13 cadavre sambata seara in cea mai afectata zona, Kegalle, situata la aproximativ o suta de kilometri la nord-est de Colombo, zona in care doua sate au disparut de pe fata pamantului, saptamana trecuta.

De saptamana trecuta, a avut parte de cele…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cursa de mașini incheiata tragic: o fetița de 8 ani și alți 6 oameni au murit, dupa ce un autoturism a intrat in plin in ei - FOTO

09:30, 22.04.2024 - O cursa de mașini desfașurata in Sri Lanka s-a incheiat tragic, dupa ce un concurent a scapat controlul volanului și a intrat in mulțime. Printre morți se numara patru oficiali ai cursei și spectatori, inclusiv o fetița de 8 ani. Unii dintre raniți sunt in stare critica, așa ca este posibil ca numarul…

„Jocurile foamei” in Bangladesh: Mii de oameni se intrec pentru mancare intr-un concurs care a strans miliarde de vizualizari online

07:05, 19.04.2024 - Mii de oameni din Bangladesh au participat la SS Food Challenge, un joc dezvoltat de creatorul de conținut Omar Sunny Somrat, care a strans peste 1 miliard de vizualizari online și milioane de abonați și urmaritori pe YouTube, Facebook și TikTok. Cei mai mulți dintre jucatori provin din sate foarte…

Armata britanica a eliminat regula care le interzicea militarilor sa poarte barba. Sunt totuși impuse cateva conditii

21:25, 29.03.2024 - Soldatii si ofiterii armatei britanice vor avea de acum inainte dreptul sa poarte barba, dar cu respectarea unor conditii, dupa ce a fost revocata o regula aplicata de mai mult de un secol, scrie vineri publicatia The Times, preluata de agentiile DPA si EFE.

Armata israeliana, acuzata ca a deschis focul intr-o mulțime care aștepta ajutoare umanitare. 9 oameni au fost uciși

20:05, 23.03.2024 - Ministerul Sanatatii condus de Hamas a anuntat, sambata, ca noua persoane au fost ucise de focuri de arma israeliene asupra unei multimi care astepta sa fie distribuite ajutoare in nordul Fasiei Gaza, relateaza AFP, potrivit News.ro. 

Luptatori ruși pro-Ucraina duc batalii grele cu armata rusa pe teritoriu rus, la Kursk și Belgorod. Cel puțin doi oameni au murit

14:05, 14.03.2024 - Lupte intense erau in desfasurare, joi, in regiunea ruseasca Kursk intre fortele armate ruse si combatanti ruși pro-Ucraina, in timp ce un nou val de atacuri cu drone a vizat regiunea vecina Belgorod, cauzand moartea a cel putin doua persoane, au anuntat autoritatile ruse, citate de agenții internaționale.

Ce fel de oameni ne fac viața grea. Lidia Fecioru: "Daca era vreunul din asta in viața mea..."

19:40, 02.03.2024 - Potrivit dezvaluirilor facute de bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, exista mai multe tipuri de persoane care, prin acțiunile și comportamentul lor pot influența in rau viața celor din jur. Iata care sunt tipurile de oameni care ne fac viața grea.

Israelul spune ca Hamas a ținut ostatici in cel mai mare spital din sudul Fașiei Gaza: „Ar putea exista și cadavre acolo”

20:00, 15.02.2024 - Armata israeliana a declarat joi ca detine „informatii credibile”, potrivit carora ostatici rapiti de Hamas au fost tinuti in cel mai mare spital din sudul Fasiei Gaza, scena unor lupte intense in ultimele saptamani, relateaza France Presse, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?