Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inundatii catastrofale in Bacau. Un mort, zeci de locuitori evacuati

Publicat:

În localitatea bacauana Orașa s-a înregistrat, joi seara, în jurul orei 22:00, prima victima a caderilor abundente de ploaie de pe parcursul zilei.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inundații catastrofale: un tren a deraiat și un pompier s-a inecat in drum spre o misiune de salvare

09:56, 03.06.2024 - Un InterCity cu 185 de pasageri a deraiat, la Schwabisch Gmund, landul Baden-Wurttemberg, din cauza unei alunecari de teren provocate de furtuna și ploile abundente. Intr-un alt incident, un pompier, 43 de ani, a murit la Pfaffenhofen an der Ilm, landul Bavaria, in drum spre o intervenție, dupa ce a…

Alunecare de teren: Mii de locuitori din Papua Noua Guinee, evacuați

10:21, 28.05.2024 - Mii de locuitori au primit marți ordinul guvernului de a fi evacuați din calea alunecarii de teren inca active in Papua Noua Guinee, dupa ce parți ale unui munte s-au prabușit, ingropand, conform estimarilor inițiale, peste 2.000 de persoane, potrivit Reuters, informeaza Agerpres.

Cutremur in sudul Italiei! Sute de locuitori au fost evacuați

21:06, 21.05.2024 - Aproximativ 140 de deținute dintr-o inchisoare de femei de langa Napoli au fost evacuate pentru evaluari structurale, in timp ce zeci de cladiri de apartamente au fost, de asemenea, evacuate pentru verificari, scrie presa internaționala. O inchisoare pentru femei de langa Napoli a fost evacuata marți,…

Ucraina a respins atacul rus cu blindate asupra regiunii nord-estice Harkov. Peste 1.700 de locuitori au fost evacuați

12:56, 11.05.2024 - Ucraina spune ca a respins un atac rusesc cu blindate in regiunea de nord-est Harkov, dupa ce forțele Moscovei au lansat o incursiune peste granița și au incercat sa strapunga liniile defensive ucrainene, relateaza BBC.

Imagini apocaliptice: inundații catastrofale - peste 30 de morti si 60 de disparuti - dupa ce barajul unei hidrocentrale a cedat

13:20, 03.05.2024 - Barajul unei hidrocentrale din sudul Braziliei a cedat in urma zilelor de ploi abundente, care au declanșat inundații masive. Tragedia a provocat moartea a peste 30 de persoane, iar alte 60 sunt date disparute in statul Rio Grande do Sul, conform informațiilor furnizate de BBC, titreaza News.ro.

Inundații catastrofale in Kenya. Un baraj s-a rupt, zeci de morți și alte zeci sunt date disparute

16:20, 29.04.2024 - Zeci de persoane au murit și altele au disparut dupa ce un baraj din Kenya s-a rupt. De vina sunt ploile torențiale care au provocat inundații catastrofale. Mii de oameni au fost nevoiți sa-și paraseasca locuințele.

Jumatate din orașele Chinei se scufunda: milioane de locuitori expuși riscului de inundații

13:21, 19.04.2024 - Un studiu recent, bazat pe date satelitare la nivel național și publicat in revista Science, arata ca aproape jumatate din marile orașe ale Chinei se confrunta cu niveluri de subsidența, de la moderate la severe. Acest fenomen expune milioane de persoane riscului de inundații.

Inundații masive in Rusia. Sute de mii de oameni au fost evacuați. Sirenele suna, indemnandu-i pe localnici sa se refugieze

11:15, 17.04.2024 - Apele revarsate ale raului Tobol in jurul orasului rusesc Kurgan din sudul Muntilor Ural au depasit pragul "unui nivel periculos", a anuntat miercuri agentia de presa RIA, citand autoritati locale, informeaza Reuters, conform Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?