Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inudaţiile au făcut prăpăd în mai multe judeţe din România! Zonele în care ploile torenţiale au inundat şoselele / FOTO

Publicat:

Romania a fost lovita, azi-noapte, de vreme extrema! Ploile torențiale și-au facut apariția in majoritatea zonelor din țara, iar inudatiile au facut prapad in mai multe judete. O ploaie torențiala a blocat intreg orașul in Cluj-Napoca.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta ANM! A fost emis cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara. In ce zone incep ploile

11:20, 09.05.2024 - Ploile continua in Romania in urmatoarele zile. Meteorologii au emis un nou cod galben de vreme rea, valabil pentru mai multe județe din țara. Romanii vor avea parte de multe zile ploioase la jumatatea lunii mai, in aproape toate zonele. Iata ce județe sunt vizate de aceasta data.

Hidrologii, anunț de ultima ora! 17 județe din țara, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate

13:46, 08.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emisa o avertizare cod galben de viituri pe rauri din 17 județe din Romania. Care sunt zonele aflate sub atenționare și pana cand va ramane in vigoare atenționarea.

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de vreme rea in mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate

10:30, 08.05.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Pentru mai multe zone din țara a fost emis un cod galben de vreme rea. Pana cand este valabila atenționarea și ce județe sunt vizate.

Cand revin ploile. Prognoza meteo pentru urmatoarea luna, in Romania. Zonele in care vremea rea a facut prapad

09:45, 06.05.2024 - Vremea a facut prapad in preajma sarbatorilor pascale in multe teritorii din țara. Mai multe mașini au fost luate de ape, iar in unele zone a cazut și grindina, potrivit meteorologilor. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza pentru luna mai. Cu ce fenomene ne vom confrunta.…

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant puternic in mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate

10:50, 04.05.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis un cod galben pentru intensificari de vant. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora ramane in vigoare atenționarea.

Alerta ANM! Vreme rea inainte de Paște in toata țara. Zonele unde se extind ploile și vijeliile

14:10, 01.05.2024 - Alerta ANM in Romania! Vești proaste pentru romanii care așteptau soarele inainte de 1 Mai. Meteorologii au anunțat extinderea ploilor și vijeliilor in cea mai mare parte a țarii. Temperaturile vor scadea brusc in perioada urmatoare. Iata ce zone sunt afectate.

Un cartier din Alba Iulia, printre zonele din Romania in care gasești cel mai ușor loc de parcare

18:00, 18.04.2024 - Un cartier din Alba Iulia, printre zonele din Romania in care gasești cel mai ușor loc de parcare Un cartier din Alba Iulia, printre zonele din Romania in care gasești cel mai ușor loc de parcare Alexandria, Ramnicu Valcea și Drobeta-Turnu Severin sunt orașele din Romania in care rezidenții au votat…

ANM: Vreme nefiresc de calda, in toata țara. Temperaturi in creștere constanta, dar și ploi. Zonele unde maximele sar de 20 de grade

07:45, 21.02.2024 - Vremea este in incalzire. La sfarșitul saptamanii, mai ales sambata și duminica, in partea de sud a țarii temperaturile vor ura la 20 de grade.Minimele vor fi in creștere la nivelul intregii țari, cu valori cuprinse intre -2 grade și 8,9 grade in sudul și vestul teritoriului. Așasar, temperaturile minime…


Ce parere ai despre aceasta stire?