Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Insurgenţii din estul Ucrainei pierd teren. Armata de la Kiev a reuşit să lichideze mai multe poziţii ale rebelilor

Publicat:

Armata de la Kiev a reusit sa lichideze cateva dintre pozitiile insurgentilor din Donbas. In urma raziilor, militarii ucraineni au distrus mai multe unitati de tehnica militara care apartineau rebelilor.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a lansat o ofensiva terestra in nord-estul Ucrainei. Armata ucraineana: primele atacuri au fost respinse, luptele continua

15:21, 10.05.2024 - Rusia a lansat vineri o ofensiva terestra in regiunea Harkov (nord-est) si a incercat „sa strapunga liniile de aparare” ucrainene, a anuntat Ministerul Apararii ucrainean, afirmand ca luptele continua in acest sector, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Rusia anunța ca a mai cucerit o localitate din estul Ucrainei

16:15, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat, duminica, ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters, potrivit Agerpres. 

Armata rusa afirma ca a preluat controlul asupra unei noi localitati in estul Ucrainei

15:00, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat duminica ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters

Un american fugit in Donbas pentru a susține efortul invadatorilor ruși a disparut fara urma in estul Ucrainei

13:25, 12.04.2024 - Un cetatean american care s-a declarat un sustinator al fortelor invadatoare ruse și s-a alaturat efortului propagandist și de razboi al regimului de la Kremlin a disparut intr-o zona din estul Ucrainei controlata de Rusia, relateaza Sky News.

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina: Soldații ucraineni pierd teren și se retrag din zona orașului Avdiivka

09:30, 28.02.2024 - Ucraina continua sa piarda teren si se retrage din doua sate de langa Avdiivka. Armata ucraineana a declarat marti ca s-a retras din alte doua sate din apropierea orasului Avdiivka, in estul tarii, care a fost capturat la inceputul acestei luni de fortele ruse, pierzand astfel si mai mult teren, in…

Rușii sunt in ofensiva: Lupte grele pentru un oraș strategic din estul Ucrainei

22:46, 27.02.2024 - "Lupte violente" se dau in prezent in apropiere de Ceasiv Iar, oras-cheie de langa Bahmut, in estul Ucrainei, spre care armata rusa "incearca activ sa avanseze", a indicat marti armata ucraineana, relateaza AFP,  potrivit Agerpres. O eventuala cucerire a acestei localitati, parasita aproape in intregime,…

Rușii ataca din cinci direcții in Ucraina. Ar fi reușit sa strapunga apararea ucraineana la Verbove

16:41, 19.02.2024 - Armata ucraineana a raportat luni tiruri intense din partea trupelor ruse in apropiere de Robotine, un sat din regiunea Zaporojie, in sudul Ucrainei, localitate asupra careia trupele ucrainene au preluat controlul in contraofensiva din vara trecuta.

Ucraina acuza Rusia ca a executat prin impușcare doi prizonieri de razboi, in estul țarii

18:25, 18.02.2024 - Armata ucraineana a acuzat duminica Rusia ca a executat prin impuscare doi prizonieri de razboi ucraineni in estul Ucrainei, informeaza duminica AFP. Duminica dimineata, „rusii si-au aratat inca o data atitudinea fata de dreptul umanitar international, executand prin impuscare doi prizonieri”.


Ce parere ai despre aceasta stire?